Bilderbergmötet i Spanien

Publicerat: juni 4, 2010 i Banker, Ekonomi, FED, Media, Olja, Politik

Igår samlades i Sitges, Spanien, ngr av världens mest inflytelserika individer för ett informellt möte i dagarna tre. Det är politiker, företagsledare, centralbankschefer, bankmän. Vidare finns individer från den absoluta toppen från media, underrättelsetjänst och militären. Självklart finns även delar av Europas kungahus representerade. Kort sagt delar av världens absoluta ekonomiska, politiska, militära och mediala elit.

För endast ngr år sedan så betraktades allting gällande Bilderbergmötena som konspirationer, hjärnspöken och fiktion. Idag kan man inte längre förneka dess existens men tystnaden är TOTAL från deltagarna och då givitvis även från media(som alltså fortsatt enligt Vidsynts tes INTE gör vad de skall, dvs granska makthavare och dess göranden) De som närvarat vid mötena och konfronterats har förnekat att de deltagit eller helt enkelt kategoriskt vägrat svara på frågan. TOPPHEMLIGT är bara förnamnet.

Bilderberggruppen höll sitt första möte år 1954 på Hotel de Bilderberg i Oosterbeek, Holland. Man håller ett årligt, ej officiellt möte där alla deltagarna är speciellt inbjudna, ca 120-130 i antalet. Man träffas på ett hotell som helt töms på övriga gäster och i princip är omgivningarna ikring helt avspärrade. Säkerhetspådraget är enormt så även sekretessen. David Rockefeller och Henry Kissinger skall vara bland de som oftast, alltid?, frekventerar mötena, men många inom Världens absoluta elit har vid ngt tillfälle varit närvarande. Flertalet svenskar har varit närvarande där de flitigaste besökarna är medlemmar ur Familjen Wallenberg och Carl Bildt. Flera andra högt uppsatta svenskar har under åren närvarit, bla Reinfeldt, Kungen, flera andra höga politiker och ett flertal av våra tyngsta representanter från näringslivet såsom t ex Percy Barnevik.

Vän av ordning, integritet och privatliv hävdar givetvis att det är deras fulla rätt att träffas under privata och hemliga former och diskutera vilka spörsmål som helst. Det är korrekt. Dock är det minst sagt märkligt att våra folkvalda representanter som närvarar, antingen nekar till att de deltagit eller väljer att inte säga ett endast ord om vad som avhandlats. Än mer oroväckande, men givetvis inte överraskande, är att våra medier medelst våra sk ”journalister” inte täcker, rapporterar och undersöker dessa sammankomster och vad som däri avhandlas.

Bilderberg

Läs vad faktiskt DN skriver om Bilderberg: http://www.dn.se/nyheter/de-rikas-hemliga-motesplats-1.596647

Svd: http://www.svd.se/naringsliv/nyheter/hit-fick-reinfeldt-lift-av-wallenberg_3787597.svd

kommentarer
  1. Svenne skriver:

    ”Människor” som Dick Cheney, Kissinger, Bresinsky är ju ondskan själv personifierad. Det som händer nu med våra kära pengar sker inte av en slump.

  2. Johan skriver:

    Lyssna på presskonferensen med Estulin i Europaparlamentet angående mötet. Finns på youtube. RT täcker även det hela såklart.

  3. […] på Bilderbergmöte i helgen 07 juni 2010 av admin Flute-tankar Som bloggrannen Vidsynt påtalade redan i fredags hade Bilderberggruppen sitt årliga möte i helgen, denna gång i Sitges […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s