De Verkliga ”Terroristerna”

Publicerat: december 16, 2010 i Banker, Ekonomi, Media, Politik

För att styra massorna, De Svagsinta Människorna, måste man förenkla så långt möjligt och att sätta etiketter på människor, tankar, rörelser och företeelser är ett effektivt sätt att göra detsamma. Styra De Enfaldiga Människorna. Terroristerna, Kommunisterna, Islamisterna, Militanta Kristna, Fundamentalistiska Judar, Höger, Vänster, Rött, Blått. De Goda och De Onda. Vi och Dem. Inte ens normalbegåvade, bildade, intelligenta och intellektuella individer ifrågasätter vad som sker. Propagandan och hjärntvätten är så överväldigande, så massiv, så systematisk och uträknande att inte ens det mest uppenbara mitt framför näsan är klart för de flesta individer. Lyssna alltid på vad Våra sk ”ledare” har att säga. Lyssna på våra sk ”sakkunniga experter”. De som ”vet” och som givetvis företräder ett allmän intresse. Ditt väl och ve. Ifrågasätt inte, inte ens när ngt är uppenbart fel. Rätta in dig i ledet. Fall inte utanför ramarna. Det spelar ingen roll vad som är rätt eller fel. Vad som är kriminellt eller brottsligt. Det viktiga är att Du passar in, inte ifrågasätter eller sticker ut. Var en Lemmel och följ med tåget, oavsett var det leder dig så följer du med alla andra. Du är säker och trygg och ”alla andra” kan väl inte ha fel?

”Mannen På Gatan”, hög på socker, genmodifierad mat, fullpumpad med diverse, både fysisk och själslig, stimulantia följer med frenesi och intresse Förvanskningsmedias rapporter om ”terrorattentatet” i Stockholm och hur illa ute vi alla är och vad som måste göras. Sida upp, sida ned i tidningarna. ”Tänk om han sprängt sig på Åhlens” tänker ”Mannen på Gatan”, ivrigt påhejad av ngn av alla våra Skendemokratiministrar. ”Min dotter kunde ha dött” ”Hundratals oskyldiga Svenskar kunde ha sprängts i luften”. Vi och Dem.

Det Orättfärdiga och Olagliga kriget i Irak har krävt hur många dödsoffer? En halv miljon? En miljon? Människor. De flesta Oskyldiga. Hade det sprängts en bomb på NK skulle vi räknat varenda kropp och vi skulle få  se varenda en av de stackars indivdiderna i tidningarna och vi skulle få ta del av deras biografier och höras deras släktingars historia. I Irak vet vi inte ens tillnärmelsevis hur många som har dött. Men återigen, Våra Liv är mycket mer värda än deras. Vi och Dem. Jag upprepar återigen, Kriget är Olagligt. Det är allmänt vedertaget och accepterat faktum nu. Det fanns inga Massförstörelsevapen, WMD, som var den officiella anledningen till den Olagliga Invasionen. Det fanns Olja däremot. Väldigt mycket olja.

Sveriges  dåvarande Statsminister, likväl som vår nuvarande, träffar Usa.s dåvarande och nuvarande Presidenter för samtal. Mycket imponerade över att få träffa en stor ”världsledare”. Undfallenheten är total. Trots att de sitter öga mot öga med en krigsförbrytare. Vår utrikesminister gör gemensam sak med den mörkaste olje och vapenindustrins intressen då han verkar med CLI, Committee for the Liberation of Iraq, en amerikansk lobbyorganisation som verkade för att Irak skulle invaderas. Istället för att anklagas för krigshets och kanske medhjälp till krigsförbrytelse, utnämns han till utrikesminister och ges epitet som ”kunnig, duglig och handlingskraftig”. Detta av fullt normalbegåvade individer.  SÄPO övervakar och kategoriserar individer i Sverige i ”förebyggande syfte”. När Tony Blair kommer till Stockholm gör SÄPO och polisen ingenting. Blair tas inte ens in på förhör.  Hur rapporterar media när våra ”folkvalda” frekventerar sig med krigsförbrytare? Vad säger Ni väljare? Nej givetvis ingenting. Detta krig var ju på ngt sätt ok. Riktigt och korrekt. Vi och Dem.

När imorgon Ryssland invaderar Finland, dödar hundratusentals Finländare, mördar och lemlästar oskyldiga, för att ta över deras mineral och skogstillgångar. Då vill jag se hur Sveriges Statsminister fortsatt är konsekvent och håller god min. Tar ett möte skrattar och fnittrar och imponeras som en blyg skolflicka, denna gång utav Putin.

kommentarer
 1. Salsa skriver:

  Helt rätt. Håller med fullt ut. Satt själv och tänkte om det bara var jag men uppenbarligen inte. Detta är så sjukt så jag nästan funderar på att hoppa från en bro snart.

  • vidsynt skriver:

   Du är inte helt ensam Salsa, bara nästan.
   Hoppa inte från bron, Sprid Ordet istället. Ifrågasätt, gör din grej, gör det rätta, Spring INTE med Lemmlarna. De springer snabbt mot fördärvet.

 2. Gustav skriver:

  Sorgligt. Orden räcker inte…

 3. Johan skriver:

  Bra skrivet!
  /J

 4. johnnyS skriver:

  Vilka militanta kristna är det du babblar om? Kan du ge exempel?
  I de fall kristna tar till vapen så är det för att försvara sig mot islamistisk aggression.

  Och snälla, kom inte dragandes med Bush ”kristna” retorik om korståg. Det är INTE kristendom.
  Islamistiska och judiska extremister och militanta finner stöd för våldet i sin religion (koranen och Talmud), implicit och explicit. I Bibeln, NT, finns det ingen. Skulle det trots detta finnas galenpannor som krigar i Guds namn så är det inga kristna per definition. NT tillåter ingen våldsanvändning.

  DET är den stora skillnaden gentemot islam och judendomen.

  Gör om gör rätt!

  • Salsa skriver:

   ”Vilka militanta kristna är det du talar om?”

   Du skojar eller så är du under 10 år alt analfabet så du inte kommit över en bok om historia eller samtid. Dra något gammalt över dig är du snäll lilla jonnypånken

   • JohnnyS skriver:

    Det är väl snarare så att DU skojar, din pajas! Vad är det för fel jag skrivit?!
    Om du inte förstod mitt inlägg så be om ett klargörande. Eller är du kanske oförmögen till att göra det? Skilj mellan verklig och falsk kristendom!

    Om vidsynt skriver sån smörja så ska han kunna backa upp det han skriver med fakta. Det gäller dig med, din jubelidiot!

    Jag har mer kunskaper i historia än vad du har, din åsna! Gå in på YouTube och skratta åt animerade grodor eller nåt!

  • vidsynt skriver:

   Läs gärna inlägget igen Johnny, långsammare.
   Epiteten och etikettterna ovan var för att exemplifiera och åskådliggöra hur De Styrande, via fottrupperna-media, med en förvånadsvärd effiktivitet kan skapa konflikter olika grupper emellan för att genomföra en vissa agenda och tillvarata sina intressen. Söndra och härska.
   Det intressanta är att inte ens med fakta framför ögonen kan Mannen På Gatan dra korrekta slutsatser eller bara för en gång skull tänka själv.
   Det är ALLTID ngn annan som skall tänka och tycka åt Mannen På Gatan. Detta faktum är inget nytt och det vet De Styrande mycket väl. Det passar dem som hand i handsken. De tackar och tar emot, ler och spyr ut sitt förakt, bäää.

 5. TU skriver:

  Tack för den lägesrapporten, överenstämmer med min spaning…
  Skriv gärna fler längre inlägg!

  Synd att man betraktas som en dåre om man säger något sånt här, medan den som spår ”strålande tillväxt de kommande åren” betraktas som seriös och trovärdig.
  Men förr eller senare kommer kanske såväl demokrati, kapitalism och industrialism att enbart vara korta parenteser, kopplade till ett överflöd av energi.
  Den stora frågan är; följer feodalism, fascism, eller något nytt?
  Jag hoppas att psykopaterna kommer att vara så upptagna med maktkamp mellan sig under den kommande omvälvningen, att de kommer att försvaga varandra. Under tiden kan starka lokalsamhällen skapas, som genom samarbete kan utrota dessa av maktkamp försvagade parasiter.
  D.v.s. det omvända mot vad som sker idag, då vi går mot en allt mer koncentrerad makt, och allt mer splittrade lokalsamhällen där alla kämpar mot varandra istället för att samarbeta.
  Just nu, just här, verkar det avlägset, men jag följer sydeuropa med stort intresse.
  Följer även den anglosaxiska maktsfärens, inklusive Kina, dödsryckningar med stora förväntningar.
  Trist att Sverige står på fel sida i denna kamp mellan stort och litet, men vi har historiskt varit snabba att byta sida när krigslyckan har vänt, så jag försöker så gott jag kan att tro på en vändning från att vi predikar att stort är bra till att litet är effektivt.

  • vidsynt skriver:

   Vidsynt har valt ett visst format för denna blog(g) och pga av tidsbrist och detta ”layout” val så är ”utläggningarna” sällsynta och sporadiska.
   Problemet är även att om jag väl börjar kommer jag inte sluta skriva och jag gissar att de flesta besökarna snart både skulle tröttna och bli illa till mods.
   Tack TU för din kommentar!

 6. My skriver:

  Vidsynt, nästan ordagrant vad vi pratat om här hemma de senaste dagarna!! Och vad vi kommit till insikt om de senaste åren; rött eller blått har spelat ut sin roll. Liksom alla ismer;
  kapitalismen, socialismen, kommunismen, alla utgår från att vi ska ha på oändlig tillväxt…på en begränsad planet. Klart det kommer bli aldrig skådat tumult och kaos. Det vi ser omkring oss nu är också en västvärldens identitetskris på alla plan. Tror det kan komma gott ur det, även om det ser väldigt mörkt ut nu. Och man som förälder har börjat tänka 30 år framåt istället för 5 dagar i taget, på sistone…

 7. Edvard Sandberg skriver:

  Gratulerar till en lång serie raka värdefulla inlägg.
  Gammalt ordspråk efter detta inlägg, ”säg alltid sanningen så blir du aldrig trodd”.
  Visst är/var Rumsfeldt, Bush och Chiney alla statsterrorister av första rang.
  /Zimba

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s