Ny Programledare För Allsång På Skansen!

Publicerat: februari 23, 2011 i Banker, Ekonomi, Media, Olja, Politik

Vi tackar för gedigna insatser av Lasse Berghagen och hälsar Idolen välkommen. Detta skall bli så spännande!!

kommentarer
 1. Victor skriver:

  På tal om programledare och propaganda så kan du ju kika på denna.
  Otroligt underhållande om du frågar mig.

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3718&artikel=4365851&play=2922795&playtype=Ljudklipp

  (Testar inbäddat nedanför)

  http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8

 2. Zadqiel skriver:

  Hej Vidsynt!
  Bara som ett litet tips skulle jag önska att du skrev lite intressanta krönikor och artiklar utifrån de olika ämnena du brukar ta upp på din blogg. Uppenbarligen har du en massa intressanta aspekter och vinklingar som man kan diskutera här.

  Det vore trevligt.

  mvh
  Z

  • vidsynt skriver:

   Tack för din kommentar och ditt tips Zadiqiel! Det är flera besökare tidigare som sagt ungefär samma sak och jag förstår givetvis tanken och uppskattar även efterfrågan! Jag svarade nyligen Maria som hade ungefär samma tankar och samma ”kritik” som du så jag postar det svaret igen och ber om ditt överseende.
   ”Vidsynt har valt denna form av en rad olika skäl, ett skäl är bla det tråkiga faktum är att de flesta andra bloggar/forum ser ut och är utformade på nästan samma sätt.
   Det finns en råd tråd i nästan precis allt som postas. Det finns en allvarlig mening med i princip varenda post på sidan.
   Oftast talar vald film/klipp för sig själv och kommentarer är alltsom oftast helt överflödiga. Vidare vill Vidsynt att folk själva skall börja Tänka, Reflektera, Fundera, Undersöka och Söka. Även om det givetvis är omöjligt ibland så vill inte Vidsynt skriva ngn på näsan. Det handlar mer om att väcka tankar och få individer att vakna. En annan del är endast informationsspridning om företeelser som Vidsynt finner intressanta och viktiga.
   Att skriva om och kommentera “de senaste nyheterna” eller “den senaste stora snackisen i media eller Bloggosfären” är givetvis aldrig aktuellt, det får andra ägna sig åt. Vidsynt är ingen vindflöjel.
   Vidsynt är både språkmässigt, stilistiskt och intellektuellt ljusår efter sina “bloggrannar” men ambitionen har aldrig varit att tävla med ngn eller att “komma upp” i deras nivå i ngt avseende.

   En bild säger mer än tusen ord och Maria även om det undgått dig så kan jag garantera att det sista jag är så är det oengagerad”.

   Jag lovar dig dock Zadqiel att det kommer komma ett flertal längre ”artiklar” framöver. Om internet censuren inte fått fullt genomslag och omöjliggör det dvs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s