Hyckleri, Skendemokrati och De Patetiska Ryggradslösa

Publicerat: mars 16, 2011 i Ekonomi, Media, Olja, Politik

Inga nyheter givetvis, vi vet hur ”systemet” fungerar. Vi i väst med USA i spetsen kramar och umgås med diktatorer så länge det gynnar våra intressen. När det uppstår konflikt eller andra förutsättningar uppkommer så vänder man på klacken, ändrar språkbruket och på en dag är propagandaapparaten, dvs hela Media, påslagen. Saddam Hussein, Bin Laden, Noriega, Irans ledare osv osv, vän idag-dödlig fiende imorgon. Mannen På Gatan sitter och sörplar coca-cola och slickar på sina Big-Macs, förstår absolut INGENTING och bryr sig givetvis NADA.

Det är verkligen PATETISKT hur våra sk ”politiker” uppträder. Det finns inte ord att beskriva hur jävla illa våra medier och sk ”journalister” agerar och ”arbetar”. Det är fullständigt vidrigt och givetvis långt under all kritik. Vidsynt är som vanligt för upprörd och förbannad för att kunna formulera sig men han vill ändå återigen göra det tillägget, Ni som röstar på dessa Marionetter är lika medskyldiga och ryggradslösa som dem själva. Ni legaliserar, godkänner och normaliserar dessa vedervärdiga övergrepp på människor, demokrati, frihet och sanning.

Nu till postens verkliga syfte, bra och viktig läsning från Cornucopia: http://cornucopia.cornubot.se/2011/03/saudi-arabien-har-invaderat-bahrain-och.html

 http://cornucopia.cornubot.se/2011/03/saudierna-dodar-tva-och-skickar-200.html 

http://cornucopia.cornubot.se/2011/03/saudi-arabien-utlandska-trupper.html

kommentarer
 1. Stefan skriver:

  Helt rätt sagt. Jag har efter förra riksdagsvalet i Sverige ”vaknat” och insett att vår sk demokrati är bara skit, och kommer därför inte gå och rösta i framtiden. Här är ett klipp med mannen som ”väckte mig”:

  När det gäller Bahrain så har det visat sig så länge en regim har stora oljetillgångar, kan den regimen komma undan med nästan vad som helst. Hycklarna i Väst kommer inte bry sig, så länge de får sin olja.

  • vidsynt skriver:

   Du gör ”tyvärr” helt rätt Stefan, välkommen.
   Jag är som du säkert vet ett stort fan av Carlin, en av de största, och din länk blir en post framöver, tack.

 2. Victor skriver:

  Väl talat!
  Men är det inte lite märkligt att det enbart är bloggare och satirprogram som tar up sådant?
  Kan det vara så att bloggare, komiker och mannen på gatan är viktigare för nyheters spridning än nyhetstidningarna själva?

  • vidsynt skriver:

   Problemet är att media och ”nyhetstidningarna” ägs av och företräder samma intressen. Det är sedan väldigt länge sedan ingen korrekt nyhetsrapportering och ngn undersökande eller ”oberoende” granskning av makten och dess företrädare, det är givetvis endast vackra ord och blårök. Visst ibland hängs ngn ut och man kastar ngn för vargarna, men det är oftast för att gagna sina egna syften och intressen samt att då och då ”ge ngt till masorna”, till ”folket”, allt för att understödja terorin att den sk ”trejde statsmakten” skulle vara till gagn för Mannen På Gatan. INGET kan vara längre från sanningen.
   I sanning finns det knappt ngn riktigt journalist längre, av då naturliga skäl. Visst individer som sitter och sammanställer info och realeaser från AP och Reuters. Det hela är så fullständigt genialt att det är läskigt. Goebbels hade inte trott sina ögon och skulle ha varit grön av avund.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s