Trump For President

Publicerat: april 13, 2011 i Ekonomi, Media, Olja, Politik

Vidsynt sitter fortfarande med öppen mun….Under de första 7 minuterna får vi bla veta att Obama är född i Afrika och då ej är en laglig Amerikansk President, men detta är endast uppvärmning, det är efter ca 7 min Donald Trump öppnar munnen på riktigt…. Vad Ni än gör, Missa Inte Detta.  MUST WATCH!

Tipstack till Rudolf Havenstein 🙂

http://www.marketwatch.com/video/asset/trump-comments-on-a-possible-2012-presidential-bid-2011-04-11/75187604-AAA1-4A45-AC20-E3030EC5D45F#!75187604-AAA1-4A45-AC20-E3030EC5D45F

kommentarer
 1. Peter Madison skriver:

  Kan vara den läskigaste video jag sett med tanke på att han mycket väl kan bli nästa president. Dessutom säger han absoluta sanningar i vad USA:s agenda är i världen, särskilt där det finns olja. Scary.

 2. Ingenjören skriver:

  Åherregud. Men han är åtminstone ärlig, eller inte. Herregud.

 3. Frank skriver:

  En oslagbar blandning av neokonservatism och populism?

 4. Gorm skriver:

  Ha, vissa nyheter hittar man inte i svensk media. Lite kul alltså att obamas ursprung tydligen är höljt i dunkel. Måste vara helt unikt att en president har en odokumenterad födsel. Hum, hum …

  Men man längtar efter klippor som Reagan och Nixon när man ser dessa halvfigurer; Trump, Obama, Hillary …

  • Ingenjören skriver:

   Alltså, det är ju inte höljt i dunkel, det är bara det att alla låtsas som att det är det. Han har till och med visat registerutdrag som visar att han faktiskt är född där han säger, men det accepteras inte, de vill ha originaldokumenten, om han skulle visa originaldokumenten säger de att det bara är ett papper som enkelt kan förfalskas, osv, osv, osv. Detta blandas upp med påståendet att han inte är riktig medborgare eftersom bara hans mamma och inte hans pappa är född i Amerika(det samma gäller dock för Trump). Det är en konspirationsteori som på det hela taget har lika mycket innehåll som The Hollow Earth Theory.

 5. Victor skriver:

  Underbart med sån ärlighet, men samtidigt… fyfan alltså. Trump är bättre än nästan alla kandidater, men Ron Paul rår han inte på.

 6. Johan skriver:

  T om CNN har gjort inslag i Indonesian där han bodde under stora delar av sin uppväxt. Grejen är att han VAR Indonesisk medborgare, och det inte finns några bevis på att han blivit amerikansk medborgare efter det. Så egentligen kvittar det om han är född på Hawaii eller Kenya, vilket iofs hans egna farföräldrar säger, för att kunna visa att han inte har rätt att vara president.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s