Mer Klädförbud Åt Folket

Publicerat: april 15, 2011 i Media, Politik

Att man inte får gå ut precis så som vi är födda är av ngn märklig anledning allmänt accepterat. Att man inte får maskera sitt ansikte helt eller delvis är inte bara allmänt accepterat, det välkomnas av den Indoktrinerade Mannen På Gatan med Automatväxeln ikopplad så aldrig ngn tankeverksamhet behöver komma igång. Att Burkan och Niqaben skall förbjudas är då givetvis självklart……Det hela är inte bara Sanslöst det är Vidrigt. Se detta inslag till slutet för avslutningen är viktig, korrekt och mycket tänkvärd.

kommentarer
 1. Victor skriver:

  Niqab är ju inte refererat till i Koranen mer än indirekt, t.ex. i sura 24:31.

  Har man ett maskeringsförbud så ska det ju gälla alla, annars är man ju diskriminerande mot alla icketroende. Maskeringsförbudet är således den största anledningen till att folk bryr sig om niqaben pga att det visar på att urbefolkningen/den uretniska gruppen förtrycks i sitt eget land medan främlingar premieras.

  Uppenbarligen var maskeringsförbudet för viktigt så man valde att stöta sig med en liten grupp som dessutom inte kan sin egen koran.

 2. Skeptisk skriver:

  Ja, allting blir ju så mycket enklare och tryggare om alla döljer sina ansikten, särskilt i situationer när man måste legitimera sig. Lika bra att avskaffa åldergränser och krav på att legitimera sig för alla som kan hänvisa till religiösa skäl. Eller ännu hellre låta religiösa leva efter helt egna lagar. Typ sharia kanske? Det vore verklgien ett steg framåt för det moderna samhället!

  • vidsynt skriver:

   Även denna problematik togs upp i inslaget och kvinnan forstod väl problematiken och såg inga problem att tillmötes gå myndigheterna.
   Detta handlar inte om religion. Det handlar om frihet.

 3. Olle skriver:

  Dom får väl faan ta seden dit dom kommer, ingen skulle ta hänsyn till mina egenheter om jag flytta till Irak.
  Get real or move back!!

 4. Johan skriver:

  Vilken sed? Att svenska staten övervakar allt som sker i samhället? Jag hade hoppats att våra ”seder” bestod av t ex yttrandefrihet och frihet att bära vad man vill. Sen tycker jag att privata företag ska få bestämma vad som gäller om man tar anställning där, men inför staten ska vi alla behandlas lika – och då lika fritt, inte lika förtryckande. Var hos en naprapat i förra veckan. Var tvungen att registrera mig med fullständigt namn och adress eftersom han bara accepterar kontanter. Skatteverket har tydligen gått hårt åt enskilda företagare nu med krav om total registrering av alla utnyttjade tjänster – de gör kontroller, och om inte jag visar upp kvitto för dem när jag lämnar praktiken riskerar han att stängas ner. Kortköp sköter ju det automatiskt med registreringen.

  • Nisse skriver:

   Att skattemyndigheten kräver denna form av registrering är ju mest ett symptom på att din naprapat och resten av alla småföretagare i landet som sysslar med kontanthanteringen fuskar.

   Bara en bråkdel av allt som betalas över disk registreras någonsin i kassan. Finns ju tex en anledning att antalet frisörsalonger till salu ökade dramatiskt efter det att man införde hårdare krav på kassahanteringen, med loggdosor och personalliggare.

   Men håller med om att denna sjukliga registreringsiver som finns i samhället idag gått lite väl långt på vissa håll. Allt och lite till skall någon annan nyfiket kunna titta när helst de vill utan din vetskap.

   När det gäller burkas och niqab så finns det en mycket mer enkel och rak lösning på problemet. Ge myndigheter möjlighet att stoppa utbetalningar av bidrag och annat till personer som uppenbart vägrar ställa sig till den allmänna arbetsmarknadens förfogande.

   Vad sedan dessa personer gör på sin egen fritid har vi inget med att göra. Låt dom hållas bäst dom vill men se till att räkningen för det skickas till dessa personer själva och inte som nu där det blir en belastning för samhällets skyddsnät för verkligt behövande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s