ALLT Om Melodifestivalfinalen!

Publicerat: maj 14, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Olja, Politik
kommentarer
 1. Richard Meurk skriver:

  BBC har ju redan ”busta”t den conspirations teorin

  • Per skriver:

   Jösses vad trött man kan bli på nötandet om WTC7… Vad är det att komma ihåg? Det är inget konstigt med att en byggnad som står bredvid två brinnande, senare kollapsande, skyskrapor som står och brinner en hel dag (ja, om man tittar på alla bilder och videos som visar södra sidan av byggnaden så ser man att det inte är några enstaka småbränder) till slut kollapsar.

  • vidsynt skriver:

   Det är ingen ”konspirationsteori” att allt medan byggnader faller, sk ”demokratier” olagligt invaderar länder för att komma åt deras råvarutillgångar, människor dödas/mördas i miljontals, människor torteras och utnyttjas, så sitter lejonparten av medborgarna i det sk ”demokratiska” Väst som förslavade urblåsta zombies framför sin vackra TV-apparat med flottiga fingar, en tom blick, ett kluckande förnöjt skratt med dipsås rinnande längs mungipor och hals och tycker livet är ganska bra och trevligt, Sweet helt enkelt.

 2. Lincoln skriver:

  Per
  Det WTC7 stod inte brevid WTC1 eller2. WTC4 var emellan och faktiskt stod WTC4 kvar – ok, WTC4 var väldig skadat men föll inte rakt ner såsom WTC7.

  BBC, var det inte dom som marknadsförde lögnerna om att Irak hade massförstörelsevapen? Och att Irak hade med 911 att göra? Och de berömda ”yellow cakes”?
  Jo det är trovärdigt när bevisade lögnare debunkar något.
  Den här är klassisk som BBC också marknadsförde för att USA skulle gå med i första Irak-kriget – de utslängda kuvösbebisarna i Kuwait:

 3. Tomas Lind skriver:

  Visst har du rätt Vidsynt -fel låt vann som vanligt – hoppas att ”sanningen” kommer fram någon dag i närtid!

  MVH

 4. Johan skriver:

  Per, det är en riktigt galen teori du har där. Att det är normalt för en 47 våningsbyggnad över 100m bort att pulveriseras på några sekunder för att det brinner i några procent av byggnaden. Sannolikheten för att det ska ske även om hela byggnaden stod i brand, måste vara så nära 0 man kan komma, eftersom det aldrig hänt tidigare. Förutom de två övriga byggnaderna i NY den dagen förstås.

  Tycker det är beklagligt när man t om förkastar grundläggande fysiska lagar för att försvara politiker som inte gjort annat än ont för mänskligheten under större delen av 1900-talet. Det är tragiskt hur hjärntvättade majoriteten har blivit av media. Speciellt den äldre generationen blir väldigt aggressiva när man försöker förklara något om 9/11. Att erkänna att man levt större delen av sina liv i en lögn är nog ett för stort steg för många. Då ljuger man hellre undermedvetet för sig själv.

 5. Lincoln skriver:

  Johan
  Helt rätt! Och det är inte lite de måste ljuga undermedvetet! Jag menar; själva grundstoryn är så kass att den blir nästintill en parodi på sig själv:

  Att ett gäng “fundamentalistiska” muslimer som sysslade med “fundamentalistiska” muslimska saker som att supa, utnyttja prostituerade och knarka lyckades kapa 4 flygplan med hjälp av några kartongöppnare låter ju inte så där jättetrovärdigt som öppning. Ändå mer Alice i Underlandet blir det när man betänker att dessa urusla piloter som knappt kunde flyga en Cessna lyckades ta ner 3 skyskrapor med bara 2 plan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s