”We Are Not Bearish Enough On China”

Publicerat: maj 30, 2011 i Banker, Ekonomi

Efter att den Legendariske hedgefondsförvaltaren Jim Chanos team kom tillbaka från Kina nyligen gjorde man ovanstående kommentar….Ni som via Vidsynt följt Chanos syn på, och positioner i Kina vet redan hur baissad Chanos är till Kina….Ett tidigare inlägg om Det Helt Fantastiska Kina återfinns under klippet.

https://vidsynt.wordpress.com/2011/03/31/chinas-ghost-cities-and-malls/

kommentarer
  1. San skriver:

    Tycker särskilt förra inlägget var intressant. Jag besöker ofta Indien och Kina i mitt jobb, och det är intressant att se skillnaden på dessa två länder. Kina har en överlägsen infrasruktur, och då menar jag verkligen överlägsen. Men går du till ett kontorskomplex i Mumbai eller Bangalore så är det fullkomligt belarmat med folk som arbetar, motsvarande i Shangai eller Beijing är lite halvtomt. Indierna själva tycker det är bedrövligt och tittar ofta avundsjukt på Kina, även omvärlden gör samma bedömning, men om 5-6 år tror jag att vi har omvärderat båda länderna i förhållande till varandra.

  2. Stier skriver:

    Otroligt hur hon ska föröska få det till att han är long. Står till och med i tickern att han är long – när han säger gång på gång att han har passiva longs för att hedga sina activa shorts.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s