Revolutionen Sprider Sig – Riktig Demokrati NU

Publicerat: maj 31, 2011 i Banker, Ekonomi, Inflation, Korruption, Media, Politik

I Europa börjar det så smått gå upp ett ljus för många. Folk börjar äntligen förstå att de lever i en Skendemokrati. Folkets intressen är inte representerade. Storfinansen/Bankerna, De gigantiska internationella storföretagens intressen går före allt och det är deras agenda som styr. Politikerna och Media är dess köpta marionetter. Folk börjar se igenom lögnerna, föraktet och korruptionen. Folk börjar så sakta vakna….. i Amsterdam,  Bryssel,  Paris, London, Lyon, Manchester, Edinburg, Dublin, Berlin, Munchen, Hamburg, Frankfurt, Wien, Prag, Budapest, Gdansk, Zurich, Rom, Bologna, Milano, Turin, Florens, Lissabon………

http://roarmag.org/2011/05/spanish-revolution-protests-spread-europe-videos-democracia-real-ya/            (Länktipstack till Anonym)

kommentarer
 1. Peter Madison skriver:

  Mmm…det är faktiskt riktigt bra det som händer med protesterna nu runtom i Europa. Att det är folkliga protester och inte enbart ”vänsterrörelsen” som är ute på gatorna då det faktiskt drabbar alla, oavsett färg på röstsedeln. När vaknar svensken tro?

  • Jont skriver:

   Man blir berörd av detta, mycket bra att folket börjar vakna.

  • vidsynt skriver:

   Ja visst är det bra och mycket välkommet, även om det givetvis är en försvinnande liten del av folket som förstår ngt och engagerar sig, de flesta sitter som du vet framför tv och tittar på Idol samtidigt som dom smaskar chips och Big Macs.
   Svensken har det än så länge förhållandevis Vädigt bra. Protester är tyvärr avhängit den ekonomiska utveckligen. I Spanien är den officiella arbetslösheten som du vet ca 22% samt ungdomsarbetslösheten (officiella) hela 45%!
   Folk har av ngn outgrundlig anledning svårt, nästan omöjligt att känna empati och sätta sig in och bry sig om andra människor och deras situationer. ”drabbar det inte mig så bryr jag mig inte”.
   Vänster-höger, blått-rött, åsnor-elefanter, hur svårt det än är för alla Svårt Indoktrinerade människor att förstå så är detta ett av De Styrandes viktigaste inslag i Skendemokratin.. Illusionen att Den Enfaldige Mannen På Gatan har ett val och att han därmed kan göra skillnad och påverka den politiska/demokratiska processen.

 2. Grönvita skriver:

  Klart det här är mycket bra.

  Risken i förlängningen är att det efter en tids växande kaos uppstår rop efter enande ”starka män”. Antingen direkt från gatan (som i Tyskland för 90 år sedan) eller inom ramen för det existerande systemet (EU). Illa i vilket fall.

  Svåra tider för många, men på ett sätt både spännande och fullt av möjligheter.

  Har man kört in i en återvändsgränd så måste man faktiskt backa först innan man kan byta riktning.

 3. P skriver:

  Mediablackout – Aktuellts redaktionschef Eva Landahl svarar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s