Bilderbergmötet 2011

Publicerat: juni 7, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Olja, Politik

Den 9.e juni startar  Bilderbergsgruppens årliga möte och avslutas enl uppgift den 12.e. Platsen detta år är Grand Hotel Kempinski, St.Moritz, Schweiz. Världens absoluta Elit och några av världens absolut mest inflytelserika individer träffas för ett informellt möte under tre dagar. Deltagarna är företagsledare, politiker, cetralbankschefer, bankirer, militärer, europeiska kungligheter, underättelsetjänst och mediaägare. Tidigare år har en deltagarlista läckt ut i förväg men detta år har iaf inte Vidsynt kunna spåra densamma. En inte helt oäven gissning är att deltagarna från Sverige bla heter Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt, Jan Björklund, Ngn Herr Wallenberg och varför inte Håkan Juholt. Vad vi däremot vet, utan att ens sett ngn deltagarlista är att herrar David Rockefeller samt en viss Henry Kissinger kommer deltaga.

För endast ngr år sedan så betraktades allting gällande Bilderbergmötena som konspirationer, hjärnspöken och fiktion. Idag kan man inte längre förneka dess existens men tystnaden är TOTAL från deltagarna och då givitvis även från media. De som närvarat vid mötena och konfronterats har förnekat att de deltagit eller helt enkelt kategoriskt vägrat svara på frågan. TOPPHEMLIGT är bara förnamnet. Deltagarna hänvisar till att ”Chatham House Rules” gäller och att man då inte kan avslöja ngt vad som sägs eller framkommer under mötet, vilket givetvis inte är ngt annat än ett stort jävla skämt. Bekvämt för alla inblandade och givetvis då även vår korrumperade Förvanskningsmedia.

Bilderberggruppen höll sitt första möte år 1954 på Hotel de Bilderberg i Oosterbeek, Holland. Man håller ett årligt, ej officiellt möte där alla deltagarna är speciellt inbjudna, ca 120-130 i antalet. Man träffas på ett hotell som helt töms på övriga gäster och i princip är omgivningarna ikring helt avspärrade. Säkerhetspådraget är enormt så även sekretessen. David Rockefeller och Henry Kissinger skall vara bland de som oftast, alltid?, frekventerar mötena, men många inom Världens absoluta elit har vid ngt tillfälle varit närvarande. Flertalet svenskar har varit närvarande där de flitigaste besökarna är medlemmar ur Familjen Wallenberg och Carl Bildt. Flera andra högt uppsatta svenskar har under åren närvarit, bla Reinfeldt, Kungen, flera andra höga politiker och ett flertal av våra tyngsta representanter från näringslivet såsom t ex Percy Barnevik.

Man har nyligen publicerat en officiell websida för Gruppen: http://www.bilderbergmeetings.org/index.html

Vi lever som Ni vet i en Skendemokrati, en Plutokrati och då är det givetvis inte meningen att vi, De Enfaldiga Medborgarna skall ha insyn i vad som egentligen avhandlas, talas om och hur agendan egentligen ser ut. Men vore det iallafall inte klädsamt om SVT och våra sk oberoende journalister i Sverige och världen över granskade mötet och började ställa frågor? Kungens sexliv, Monas handväska, Zlatans fötter och Ica.s köttfärs är inte viktigt.

Avslutningsvis en riktigt bra sammanfattning av den Outtröttlige James Corbett: http://www.youtube.com/watch?v=6vEiWw1FIX8

http://www.thelocal.se/33700/20110511/

Det senaste från The Guardian: http://www.guardian.co.uk/world/blog/2011/jun/08/bilderberg-2011-a-political-problem

The People Strike Back? : http://www.youtube.com/watch?v=UnLE2mrXetg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s