NATO Bombar Civila i Libyen

Publicerat: juni 14, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Olja, Politik

Den fd Presidentkandidaten, den Fantastiske och Outtröttlige, Cynthia McKinney rapporterar direkt från Libyen.Varför?? Jo för till skillnad från våra korrumperade politiker i väst och vår vidriga Förvanskningsmedia vill hon med egna ögon se och söka sanningen, på plats. Att VI använder varje krig till att testa nya vapen och vapensystem är givetvis väldigt bra. Att NATO (Vi) använder utarmat uran i bomber är även det en riktigt bra och effektfull taktik. Effekten sitter kvar länge. Riktigt länge. Dock kan Ni alla vara lugna, de civila som dödas och lemlästas är endast Libyer. Ingen fara på taket alltså. Vi och Dem. Collateral Damage som vi så enkelt kan uttrycka oss om LEVANDE MÄNNISKOR. Realpolitik.

kommentarer
 1. petermadison skriver:

  Med tanke på vilket informationssamhälle vi ändå lever i så är det märkligt hur lite folk egentligen vet om vad som pågår och vad de egentliga agendorna är. Som i Libyen. Eller har det gått så långt att vi inte längre orkar bry oss? Att vi känner oss maktlösa?

  • vidsynt skriver:

   Ja det är nog en kombination men Propagandans och Medias makt är enorm, i princip oövervinnerlig. Det hela är verkligen oerhört obehagligt.

 2. manckerstroem skriver:

  Ja, tyvärr. Jag tror de flesta inte vill eller orkar bry sig. Vi har fullt upp att parera alla katastrofer. Så, med hjälp av ”fear factor”, tar den nya världsordningen över, och när vi vaknar upp ur dvalan, är det för sent.

 3. Frank skriver:

  Först Bosnien, så Irak och nu Libyen. Suck!

 4. My skriver:

  Så det är så här vi i Väst löser vårt ”slutförvar…??!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s