The Biggest Financial Fraud In The History

Publicerat: juli 11, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, Inflation, Korruption, Media, Politik

Inga nyheter men väl värt att Lyssna Noga Till och sedan givetvis sprida till De Hjärntvättade och De Oupplysta, dvs lejonparten utav människorna i din närhet.

kommentarer
 1. Martin Saar skriver:

  Spelet går vidare och nästa land blir…..? Tycker lite synd om Carl B Hamilton och alla folkpartister som med en dåres envishet menar att det är dax att gå med i Euro – samarbetet och dessutom bygga ut kärnkraften när Tyskland beslutat avveckla. Det är inte lätt att vara Folkpartist när de egna paradfrågorna soppas undan så här brutalt.

  • vidsynt skriver:

   Vi skall fortsättningsvis kalla saker vid sitt rätta namn, det är inget spel, det är bedrägerier, ponzi och brottslighet.
   Nästa land heter ITALIEN och det är nu summorna börjar bli ASTRONOMISKA, om nu ingen redan har förstått vilka ofantliga belopp som REDAN IDAG är ute och ”snurrar”.
   Det spelar ingen roll vilken sk partitillhörighet de har. De sitter alla i princip inne i syltburken nedkletade med sylt och om De Styrande säger hoppa, så hoppar dom.
   Angående kärnkraften så är det min absoluta övertygelse att den aldrig kommer avvecklas. Charader är vad vi ser, återigen.

 2. Peter Madison skriver:

  Mm…har noterat att det börjar surras om just Italien nu. Surret kommer snart bytas ut till megafoner som tjuter Bail out. Hur länge kan EU skjuta sig i foten om och om igen?

  Det är inte kul men hela EU/Bank-cirkusen börjar ta komiska proportioner…

 3. Q skriver:

  Re: Martin Saar
  ”…och dessutom bygga ut kärnkraften när Tyskland beslutat avveckla. Det är inte lätt att vara Folkpartist när de egna paradfrågorna soppas undan så här brutalt.”

  Samtidigt som Frankrike och Öststaterna satsar på kärnfrakt. Vad har svensk kärnkraft med Tyskland att göra?

  Q

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s