Skuldslavarna

Publicerat: juli 13, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Politik

Se även tidigare inslag om Det Moderna Slaveriet under klippet.

https://vidsynt.wordpress.com/2011/05/28/college-conspiracy/

kommentarer
 1. Lincoln skriver:

  Japp, och skuldslavar är vi allihopa, direkt eller indirekt genom skatten (varför ska staten/kommunerna ”låna” fullständigt påhittade skulder frånbankerna när saten har rätt att hitta på dem själva? Vi skulle då slippa vara skuldslavar åt bankerna genom skatten – ett helt vansigt skuldslaveri)

  Ändå är ju Amerikanerna lyckligare lottade än Svenskarna gällande t.ex bostadsskulder där man i USA bara behöver lämna in nyckeln till banken så övergår skulden till banken och man är skuldfri. I Sverige är man bunden till den påhittade skulden som mellanhanden banken trissat upp genom att lägga sig i budgivningen och ”erbjuda” den som är villig att sätta sig i högst skuldslaveri till banken ett skuldslavs-hyreskontrakt till bostaden.”Bostadsmarknaden” är ingen ”marknad” det är en skuldslavsauktion där mellanhanden bankerna (=skuldslavhandlarna) bjuder på presumtiva skuldslavar med sina påhittade krediter.

  På Irland kan man tydligen hamna i fängelse om man inte betalar bankernas påhittade skulder. Men längst i skuldslaveri har nog Lettland ändå kommit där inte bara skuldslaven binds till skulden utan även barnen, föräldrar och andra släktingar tvingas betala av påhitten i generationer. Troligen har finansfeodalismen nått längst där.

 2. Lincoln skriver:

  Tillägg till ovan:
  Är det någon som fortfarande tvivlar på att vi alla är skuldslavar åt bankerna? Bankerna själva försöker ju inte ens dölja det då de använder företaget Nexus vid skuldslavsinloggning genom Internet. Nexus var vad skuldslavarna i Rom kallades – från wikipedia:
  ”Under the nexum contract, a free man became a bond slave, or nexus, until he could pay off his debt to the indebted, or obaeratus.”.
  Så tänk på det när du loggar in – att det är precis vad du är – en skuldslav i bankernas ögon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s