De Verkliga ”Terroristerna”

Publicerat: juli 22, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Olja, Politik

För att styra massorna, De Svagsinta Människorna, måste man förenkla så långt möjligt och att sätta etiketter på människor, tankar, rörelser och företeelser är ett effektivt sätt att göra detsamma. Styra De Enfaldiga Människorna. Terroristerna, Kommunisterna, Islamisterna, Militanta Kristna, Fundamentalistiska Judar, Höger, Vänster, Rött, Blått. De Goda och De Onda. Vi och Dem. Inte ens normalbegåvade, bildade, intelligenta och intellektuella individer ifrågasätter vad som sker. Propagandan och hjärntvätten är så överväldigande, så massiv, så systematisk och uträknande att inte ens det mest uppenbara mitt framför näsan är klart för de flesta individer. Lyssna alltid på vad Våra sk ”ledare” har att säga. Lyssna på våra sk ”sakkunniga experter”. De som ”vet” och som givetvis företräder ett allmän intresse. Ditt väl och ve. Ifrågasätt inte, inte ens när ngt är uppenbart fel. Rätta in dig i ledet. Fall inte utanför ramarna. Det spelar ingen roll vad som är rätt eller fel. Vad som är kriminellt eller brottsligt. Det viktiga är att Du passar in, inte ifrågasätter eller sticker ut. Var en Lemmel och följ med tåget, oavsett var det leder dig så följer du med alla andra. Du är säker och trygg och ”alla andra” kan väl inte ha fel?

”Mannen På Gatan”, hög på socker, genmodifierad mat, fullpumpad med diverse, både fysisk och själslig, stimulantia följer med frenesi och intresse Förvanskningsmedias rapporter om ”terrorattentatet” i Stockholm och hur illa ute vi alla är och vad som måste göras. Sida upp, sida ned i tidningarna. ”Tänk om han sprängt sig på Åhlens” tänker ”Mannen på Gatan”, ivrigt påhejad av ngn av alla våra Skendemokratiministrar. ”Min dotter kunde ha dött” ”Hundratals oskyldiga Svenskar kunde ha sprängts i luften”. Vi och Dem.

Det Orättfärdiga och Olagliga kriget i Irak har krävt hur många dödsoffer? En halv miljon? En miljon? Människor. De flesta Oskyldiga. Hade det sprängts en bomb på NK skulle vi räknat varenda kropp och vi skulle få  se varenda en av de stackars indivdiderna i tidningarna och vi skulle få ta del av deras biografier och höras deras släktingars historia. I Irak vet vi inte ens tillnärmelsevis hur många som har dött. Men återigen, Våra Liv är mycket mer värda än deras. Vi och Dem. Jag upprepar återigen, Kriget är Olagligt. Det är allmänt vedertaget och accepterat faktum nu. Det fanns inga Massförstörelsevapen, WMD, som var den officiella anledningen till den Olagliga Invasionen. Det fanns Olja däremot. Väldigt mycket olja.

Sveriges  dåvarande Statsminister, likväl som vår nuvarande, träffar Usa.s dåvarande och nuvarande Presidenter för samtal. Mycket imponerade över att få träffa en stor ”världsledare”. Undfallenheten är total. Trots att de sitter öga mot öga med en krigsförbrytare. Vår utrikesminister gör gemensam sak med den mörkaste olje och vapenindustrins intressen då han verkar med CLI, Committee for the Liberation of Iraq, en amerikansk lobbyorganisation som verkade för att Irak skulle invaderas. Istället för att anklagas för krigshets och kanske medhjälp till krigsförbrytelse, utnämns han till utrikesminister och ges epitet som ”kunnig, duglig och handlingskraftig”. Detta av fullt normalbegåvade individer.  SÄPO övervakar och kategoriserar individer i Sverige i ”förebyggande syfte”. När Tony Blair kommer till Stockholm gör SÄPO och polisen ingenting. Blair tas inte ens in på förhör.  Hur rapporterar media när våra ”folkvalda” frekventerar sig med krigsförbrytare? Vad säger Ni väljare? Nej givetvis ingenting. Detta krig var ju på ngt sätt ok. Riktigt och korrekt. Vi och Dem.

När imorgon Ryssland invaderar Finland, dödar hundratusentals Finländare, mördar och lemlästar oskyldiga, för att ta över deras mineral och skogstillgångar. Då vill jag se hur Sveriges Statsminister fortsatt är konsekvent och håller god min. Tar ett möte skrattar och fnittrar och imponeras som en blyg skolflicka, denna gång utav Putin.

På förekommen anledning postas alltså detta inlägg igen. https://vidsynt.wordpress.com/2010/12/16/de-verkliga-terroristerna/

kommentarer
 1. fanat1c skriver:

  Mycket bra skrivet. Folk vill gärna se världen som svart eller vit, goda och onda. Verkligheten är bra mycket mer nyanserad än så.

 2. Jont skriver:

  De riktiga hjältarna är de som vågar ifrågasätta och vågar se sanningen. Till er om ni nu råkar läsa detta bugar jag mig.

 3. spunk skriver:

  Bra skrivet!
  Kom just ifrån kommentators fältet på Cornus blogg. Skrämmande.

 4. Hej och Hå skriver:

  Instämmer med Jont. Bra skrivet Vidsynt.

 5. Sulis skriver:

  Bra inlägg, ska länka hit när tillfälle ges.
  Synd att det är så få som väljer att inte se, vet inte hur många jag har försökt öppna ögonen på, att själva försöka hitta sanningen, istället för att blint lita på vad media proklamerar. Folk vågar inte tänka kritiskt, vågar inte lämna den sk ”trygga” tillvaron, ack vad det kommer straffa sig…

 6. Mats skriver:

  Bra text! Visst är det märkligt att sanningen så sällan syns i mainstreammedia.

 7. petermadison skriver:

  Mmm…bra. Ett inlägg som borde läsas varje dag. Av alla människor.

 8. galgresaren skriver:

  ”Att filtrera information och göra den mer lättillgänglig är ju precis det vi journalister är till för.”

  I ett mail från en journalist på DN till mig. Kan det uttryckas tydligare än så?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s