What Are We Capable Of?

Publicerat: juli 29, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Olja, Politik
kommentarer
 1. petermadison skriver:

  Mmm…jag har valt sida…

  • vidsynt skriver:

   Ja har man huvudet på skaft är det inte svårt att göra så. Dock skall man ha klart för sig att det inte är ngn ”bekväm” sida. Tvärtom……

 2. Frank skriver:

  Dont forget to grow your own food – it’s a part of the plan

 3. Lincoln skriver:

  Tackar, Vidsynt! Lägger den till samlingarna på vad vi kan göra:
  Framtidens motstånd, framtidens demonstrationer
  http://parasitstopp.wordpress.com/framtidens-motstand-framtidens-demonstrationer/

  Bankerna är helt beroende av internet för att deras betalsystem och krediter ska kunna användas då de endast existera som bokföeringsposter. Troligen var det en av de största anledningarna till att de blåste liv i Internet för att vidga deras kreditsystem så att alla hamnade i deras skuldfängelse. Men det har också gjort dem sårbara, extremt sårbara!

  När folk blir riktigt förbannade kan t.ex det svenska banksystemet väldigt enkelt släckas ner och få hela systemet att krascha. I Estland lyckades ett par ryska hackare med ganska osofistikerade DDOS attacker släcka ner nästan hela Estland.
  http://www.wired.com/politics/security/magazine/15-09/ff_estonia?currentPage=all

  Det behövs inte ens hackare, det behövs bara att tillräckligt många samtidigt går in och ut på bankerna inloggningssidor så kommer deras bokföringssystem över skuldslaveriet att braka samman.
  För allt man behöver göra är att förstöra bokföringssystemet – i värsta fall kan ju folk t.o.m med gå ut och klippa kablar!

  När det sociala kontraktet är brutet har folk inte bara rätt utan även en skyldighet att revoltera, precis som Rousseau skrev. Det sociala kontraktet har varit en lögn insvep i en massa skitsnack som ”demokrati”, ”marknadskrafter”, ”höger och vänster” etc som bara varit en yta för att skyla lögnerna som det dolda sociala kontraktet varit byggt på. Nu kan inte media, politiker, finansparasiter, rättsväsende och undervisning dölja bedrägeriet längre när pyramidspelen rasar. Lögnerna och parasitismen lyser igenom skendemokratin alltmer.

  Nu finns egentligen bara två vägar: Antingen kommer makten att tvinga oss att acceptera det falska sociala kontraktet som varit den dolda fjättrande grunden hela tiden med våld när illusionerna inte längre är verksamma och kan dölja lögnerna – eller – folket inser hur blåsta de blivit och gör uppror mot de som försöker härska genom söndring, splittring och lögner.

  Jag är optimist – jag tror att folk över hela världen har fått nog av denna förljugna parasitism som utger sig för att vara liberal (så att länders suveräniteter raseras och kan ersättas av denna lilla grupps förmåga att bilda stater i stater som är osynliga för folket men styr allt).

  Clintons mentor Professor Carroll Quigley beskrev det bra i boken Tragedy and Hope:

  ”The powers of financial capitalism had another far reaching aim, nothing less than to create a world system of financial control in private hands able to dominate the political system of each country and the economy of the world as a whole.

  The apex of the system was to be the Bank for International Settlements [BIS] in Basle, Switzerland, a private bank owned and controlled by the world’s central banks which were themselves private corporations. Each central bank… sought to dominate its government by its ability to control Treasury loans…”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s