You Are Gonna Get Slaughtered

Publicerat: augusti 1, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, FED, Korruption, Media, Politik

När Vidsynt 2006 började tala om att vårt monetära system står inför en kollaps med förödande konsekvenser som följd var det många som skrattade, hånlog och kallade undertecknad för galen. Nu handlar det dock inte om att ”få rätt”, vara Saida eller BrorDuktig. Det handlar om att ta skydd och så handlar det givetvis om, anledningen till bloggstarten, att väcka De Sovande Indoktrinerade Massorna. De Styrande, Förvanskningsmedia och våra sk ”politiker” måste ställas till svars.

kommentarer
  1. Marcin skriver:

    Mike M. lämnar mig djupt konfunderad som vanligt. Han låter stundtals som en riktig krämare. ”Jag har kunskapen som kommer göra dig rik. Köp min information och följ mina råd så kommer du klara dig.” Är det inte risk att man guidas likt ett djur till slakt? Hur ska man verkligen veta när Mike själv kommer sälja sitt innehav av ädelmetall? Kanske tipsar han sina lärljungar först efter att han sålt av själv? Hans position som försäljare och tipsare är inte direkt till hans fördel.
    Å andra sidan så stämmer det han talar om. Det nuvarande penningsystemet kommer inte att fungera länge till.

    • vidsynt skriver:

      Maloney är en säljare, tveklöst. Precis som De Styrande använder Centralbankschefer, politiker, bankföreträdare för att sälja sin produkt och sitt budskap. Som du avslutar din kommentar, så har du redan gjort din egen analys och DET är det viktiga. OM man gör analysen är svaret inte speciellt svårt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s