Europas Förenta Stater

Publicerat: augusti 10, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, Euro, Inflation, Korruption, Media, Politik

Vi närmar oss nu ett av De Styrandes större delmål, ett Europas Förenta Stater. Vidsynt har vid flertalet tillfällen påpekat att vi kommer få uppleva en sällan skådad ekonomisk, politisk och social oro samt att i denna oro och det kaos som komma skall så kommer De Styrande genomföra sin agenda och, som påpekats tidigare och kanske sorgligast av allt, så kommer Mannen På Gatan, De Enfaldiga Människorna inte bara välkomna De Styrandes agenda och reformer. De Svagsinta Människorna kommer t om Kräva desamma.

Ni som följt Vidsynt ett tag vet ungefär var vi befinner oss på kartan. Hela vårt monetära och finansiella system står inför en total kollaps. En bedrägligt och i grunden fullständigt felaktigt system har nått vägs ände. Vi är nu i Zero Hour. Ett helt skuldbaserat system som kräver Tillväxt och mer krediter har nått sitt tak. Istället för att göra det rätta, dvs Defaulta och  göra skuldned/avskrivningar i massiv skala så fortsätter man med dessa Fundamentalt sjuka metoder som endast fungerar som lite kosmetika tillfälligt, såsom Nollränta eller t om negativ ränta, och Quantative Easing. Det är för övrigt verkligen helt fantastiskt läsa och höra hur Förvanskningsmedia, politiker, ekonomer, investerare och även tillsynes helt normala bloggare referera till QE som ngt helt normalt, en åtgärd precis som vilken annan. Inget mer med det, ungefär som att byta skjorta varje dag. Ponzi och Bedrägerier är vad det är, inget annat. Federal Reserve är numer största innehavare av amerikanska statspapper. ECB har redan börjat köpa allsköns obligationer i Europa. Man vägrar givetvis på vanligt manér kalla det QE men man har redan startat processen, sedelpressen går varm och inom kort kommer ECB.s balansräkning blåsas upp till sjuka propotioner likt det vi sett i USA och FED. Uppsatta regelverk och dylikt vet Ni ju redan att man inom bank och centralbanksvärlden kan ändra från dag till dag, så det passar ens syfte. Klippa och Klistra.Inom dessa korrumperade kretsar gäller: Regler är inte till för att följas, de ändras efter behov. Så när ECB t ex inte fick köpa papper med för dålig kreditrating, då ändrade man de reglerna på studs och numer gäller “ECB accepterar nu vilken skit som helst” eller “Inget skräp kan vara nog uselt för ECB”. Precis som skett i USA kommer ofantliga mängder av värdelösa skräppapper säljas utav bankerna och köpas upp av ECB. Politikerna och Förvanskningsmedia kommer fortsättningvis hävda att detta är bra, nödvändigt och för allas bästa. INGET kunde vara längre från sanningen.

Så vad väntar nu, jo inom kort kommer EU bli en gemensam fiskal union. EU kommer bilda en ”Europeisk Riksgäld”. Man kommer ge ut E-bonds, Europaobligationer gällande hela unionen. Det redan så groteska Överstatliga projektet kommer ta en ny form, som det var tänkt från början. Nationalstaterna försvinner helt. Den lilla bit av demokrati, LÄS Folkstyre, som funnits försvinner helt, De Styrandes privata intressen fusioneras med Staten, Europas Förenta Stater. Fascism helt enkelt.

kommentarer
 1. Eric skriver:

  Det är ju dessutom ingen som helst demokrati inom EU, skulle så vara fallet såg vi Nigel Farage som EU-president. I USA (valfars) får man ju i alla fall vara med och rösta vilken President man vill ha, men till detta Fascist-EU har vi ju ingen rösträtt!

 2. Frank skriver:

  Nästa Tyska riksdagsvalet är september 2013, – kanske tillräckligt långt borta för att köra över tyska befolkningen och delta i ett Europas Förenta Stater. Men ett mycket riskfylld beslut att ta

  • vidsynt skriver:

   Europrojektet är som den perfekta Trojanska Hästen in i det så viktiga/rika tyskland för De Anglo-Amerikanska Styranden.
   Om det inte blir en folklig resning i Tyskland inom kort, vilket jag håller som helt otroligt, är Tyskland helt körda och inom kort helt åderlåtna.

   • Frank skriver:

    Det är en Trojansk Häst. Men EU och Euron kan också spricka i nuläget och nya allianser kan uppstå mellan Tyskland och nordeuropeiska stater. Tysk kapital kan ha andra intressen än tyska politiker och den angloamerikanska kapitalen. Det finns starka synergier också mellan Tyskland och Ryssland.

    Bifogar länk till interaktiv karta för statsskulder i världen

    http://www.spiegel.de/flash/0,,26720,00.html

   • vidsynt skriver:

    Tack Frank.
    Ja vi får hoppas att Tyska folket och Tyskland reser sig och tar sig ur detta sjuka Euro-projekt.
    Som sagt det är inte troligt för det är Mycket stora ( och mörka) krafter bakom projektet givetvis.
    Sedan verkar det som det Tyska sinnet fortfarande är så präglat av andra världskriget och dess efterspel att det känns som man idag kan göra precis vad som helt mot Tyskland och dess folk och de kommer stilla sittande bara ta emot det….

 3. Peter Madison skriver:

  Desto större anledning att sprida budskapet. Jag tror precis som du att vi kommer erbjudas en ”lösning” och att den mycket väl kan komma att införas men att den är så grymt jävla dålig att till och med bingolottoberra till slut fattar galoppen och goes nuts och vill hoppa av skiten.

  Som jag ser det kan ”de” aldrig vinna, däremot kommer det bli ”stökigt” för att uttrycka sig som den store tänkaren Borg…

 4. Peter Madison skriver:

  Mm…men jag måste ändå hoppas på att Mannen På Gatan vaknar upp. Jag tror inte mannen på gatan är enfaldig utan bara oinformerad, vilket är en helt annan sak. Det är du och vi andra kommer in…

  • Eric skriver:

   Två bra citat av Adolf Hitler:

   ”Mänskligheten kan aldrig nog underskattas” och
   ”Vilken tur för härskare att folk inte tänker.”

   samt ett av Einstein:

   ”Det finns två saker som är oändliga, Universum och Människans idioti (man stupidity)
   men jag är lite osäker vad gäller Universum”

   • vidsynt skriver:

    Tack Eric, riktigt bra och träffande, tyvärr, citat där. Det sista av Einstein har använts vid ngr tillfällen här som Dagens Citat…..

 5. Grönvita skriver:

  Tyskland är naturligtvis lite mer ”ödmjuka” pga sin historia. De är dock inte dumma. Så de kommer att sätta ned foten. Frågan är bara när och när de väl gör det så spricker euron och kanske hela EU. Deras officiella plan A är ett fortsatt EU. Deras plan B troligen en nordligare variant med ett ännu närmare Ryssland.

  • vidsynt skriver:

   Jag hoppas innerligt att du har rätt Grönvita. Absolut ingenting kunde vara bättre för den riktiga ekonomin och framförallt för Demokratin om Europrojektet samt hela EU upplöstes.

 6. lordmetroid skriver:

  Ut ur skit EU, skapa en nordisk union nu!

  • vidsynt skriver:

   Naturligtvis bör ALLA Demokrater vilja gå ur EU, men folkstyre är inte vad De Styrande önskar och dess Marionetter, politikerna gör vad de blir tillsagda att göra uppifrån. De har inga som helst skrupler. Korrumperade Smutsiga Hundar.

   Om Sverige skall inge i en Union, alltså OM, så är det givetvis en Nordisk Union som är aktuell och inget annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s