The Ron Paul Tipping Point

Publicerat: augusti 29, 2011 i Banker, Ekonomi, FED, Guld, Inflation, Korruption, Media, Politik

Skendemokrati som bäst.

Tidigare om Förvanskningsmedias Blackout utav Ron Paul: https://vidsynt.wordpress.com/2011/08/16/ron-paul-media-blackout/

kommentarer
 1. Bill skriver:

  Hej Vidsynt!

  Jag har tidigare läst din blogg men jag tröttnade efter ett tag eftersom det du skrev bara kändes konstigt, så jag slutade att besöka sidan. Sen en tid tillbaka har jag dock börjat följa dina inlägg igen och finner det mesta mycket intressant, kanske har jag börjat förstå vad det handlar om och vad du vill få fram.

  Låt oss hoppas att Ron Paul kan fortsätta sitt arbete och att han eller hans närstående slipper råka ut för ”olyckor”. År 2012 kommer att bli mycket intressant!

  Tack för det jobb du lägger på bloggen och för att du har fått mig att bli mer vidsynt.

  Varma hälsningar,
  Bill

  • vidsynt skriver:

   Hej Bill och tack för din kommentar!
   Jag tror det finns många som dig faktiskt som tycker mycket av innehållet ”känns konstigt” och lite obehagligt.
   Jag skulle kunna bli väldigt långrandig här men som vanligt tänker jag undvika det.
   Vi är alla verkligen svårt indoktrinerade sedan födseln vilket gör att vi inte reagerar på sådant som VERKLIGEN är konstigt och skrämmande. Jag försöker endast få folk att öppna ögonen, reflektera och framförallt börja TÄNKA. Folk måste börja använda sin hjärna ordentligt och även göra analysen SÄLV inte få och ta emot Förvanskningsmedias Propaganda och Underhållning rakt upp i ansiktet. Merparten av alla inlägg har ett samband med varandra, det finns en röd råd som genomsyrar lejonparten av inläggen. Ibland kan jag inte låta bli men nästan alltid låter jag bli att skriva ngn på näsan och istället hoppas jag att inläggen uppmuntrar till reflektion, eftertanke och vidare efterforskning/läsning/informationshämtning på egen hand. Jag vet, en oerhört naiv tro och tanke.

   Det glädjer mig mycket att du hittat hit igen och att du finner innehållet intressant. Det tyder på att du har både intellekt och hjärta, inte helt vanligt i dagens samhälle, tyvärr.

   Tack Bill!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s