EUSSR

Publicerat: september 5, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, Euro, Inflation, Korruption, Media, Olja, Politik

Idag slog ECB chefen Jean-Claude Trichet på Den Stora Odemokratiska Trumman vid ett större möte i Paris. ”Om enskilda euroländer inte fattar lämpliga politiska beslut borde det i framtiden finns möjlighet att köra över dem”. Vidare säger den Korrumperade Trichet att: ”En dag kommer Europas folk att ha en konfederation. Man kan föreställa sig en federal regering”. 

Ett litet lackmus test för demokratiförespråkarna om det de facto ens finns ngr sådana kvar?? Vi ser alla fram emot hur ”vår” folkvalda EU-President Herman Van Rompuy, nej ok inte folkvald men kanske demokrat ändå, med kraft och stor pondus tillrättavisa och verbalt klä av Trichet. Personligen ser Vidsynt verkligen fram emot hur ”vår” EU- och Demokrati ( jo det är sant hur motsägelsefullt och osannolikt det än låter…EU OCH Demokratiminister) Birgitta Ohlsson fullständigt kommer läsa lusen av Trichet och hans gelikar. För det kommer hon väl som en sann Demokrat göra?

Regelbundna besökare vet var vi befinner oss finansiellt och ekonomiskt. Vid Vägs Ende. I Zero Hour. Regelbunda besökare vet vad som väntar. Ekonomisk, Politiskt och Social oro utav aldrig tidigare skådat mått. Vidsynt hävdar fortsatt att om vi skall se och ”lära oss” av historien så står Krig För Dörren. För var dag som går och ju längre vår ekonomiska/finansiella kris pågår desto mer kommer De Styrande begränsa och strypa våra Demokratiska Fri-och Rättigheter. När krisen är som värst och allt ställs på sin spets så kommer De Styrande presentera färdiga lösningar för att ”lösa alla problemen”. De Enfaldiga Medborgarna kommer som vanlig endast sitta med öppen mun och gapa. Med nedsatt hjärnkapacitet och i ekonomiskt och socialt armod kommer De Svagsinta Medborgarna med glädje ta emot De Styrandes sk ”Lösningar” oavsett inskränkningar i Demokrati och Personlig Frihet.

Att något land inte kan dra sig ur EMU eller lämna EU är givetvis inget annat än skitsnack och ren Propaganda. Det är absolut ingen större dramatik för ett land att lämna Euron och gällande de eventuella ”regler” som skulle hindra ett utträde så går dessa att bryta lika lätt som EMU och EU Diktaturen idag regelbundet bryter och ändrar regler då man inte klarar att leva upp till uppsatta regelverk.

Nej det är verkligen dags att börja fundera konkret på att lämna detta Vidriga och Odemokratiska EU-projekt. Vi är inte intresserade av Överstatlighet, Korruption, Plutokrati/Diktatur. Det kan väl inte vara för mycket begärt att kräva Demokrati och Personlig Frihet?

kommentarer
 1. Eric skriver:

  Shit, huvudet på spiken, vi är verkligen på väg käpprätt åt hel…te

  Eller som Einstein en gång sa
  ”Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I´m not sure about the universe”

  Eller A.Hitler
  ”Make the lie big, make it simple, keep saying it, and eventually they will believe it”
  ”Mänskligheten kan aldrig nog underskattas”

 2. Peter skriver:

  ”Ekonomisk, Politiskt och Social oro utav aldrig tidigare skådat mått. Vidsynt hävdar fortsatt att om vi skall se och ”lära oss” av historien så står Krig För Dörren.”

  Jesus Christ… lugna ner dig. Det kommer ordna sig. Ta lite vatten.

 3. Robin skriver:

  Man måste Ju faktiskt bara älska Nigel. Vilken kille =D

 4. guldellerskuld skriver:

  Det är bara Juholt som på allvar tror att det kommer att bli bättre om vi bara ansluter oss till Euron trots att det svenska folket har sagt nej. Hur går man ur? Jag vill inte vara med. Kan man inte bara välja att inte vara med och således få skattelättnader? Det går ju alldeles utmärkt med andra dumma och meningslösa instutioner som tex. svenska kyrkan.

  • vidsynt skriver:

   De är verkligen vidriga dessa Marionetter, så långt från medborgarna och därmed verkligheten man kan komma.
   Euron är givetvis aldrig aktuell. Nu skall vi närmast försöka dra oss tillbaka från och lämna detta Odemokratiska EU.

 5. Friedrich_Von skriver:

  http://online.wsj.com/article/SB10001424053111903895904576542703587784540.html
  Goldman Takes a Dark View

  Ingen video, men ett ”must read”. Hur snacket går bakom kulisserna. Skrämmande!

  • vidsynt skriver:

   Tackar Friedrich_Von!
   Inga direkta nyheter precis från Vidsynts frekventa besökare med huvudet på skaft och utan skygglappar.
   Skrämmande vad som komma skall är korrekt. Mycket Så.

 6. Sjodan skriver:

  Nigel; the man, the myth. *gilla*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s