Jan ”Oldschool” Björklund

Publicerat: september 6, 2011 i Uncategorized

Med tanke på dagens utspel, http://www.dn.se/nyheter/sverige/bjorklund-avslojar-budgetnyhet, från Demokratiförvanskarnas, tillika EMU och EU förespråkarnas Partiledare så tillägnas kvällens inlägg den Lille Jan. Den alltsomoftast Utomordentlige Cornucopias inlägg läser Ni här: http://cornucopia.cornubot.se/2011/09/223.html  Vidsynt Repostar ett väldigt bra, underhållande och intressant TED Talk som inte är en Must Watch, men närapå.

 

kommentarer
 1. Martin Saar skriver:

  Oerhört inspirerande och hoppfullt!
  Det är förskräckligt att vi har en skolminister Jan Björklund som låter och agerar som en fossil-, förstenad och mentalt död.
  Som sagt militärer i all ära med det går inte att kommendera inlärning,

 2. Anders skriver:

  En av meningarna som Björklund sade (enligt DN):

  – Det ska vara olika typer av matematikkurser. Som det sett ut tidigare har det varit för enkelt för de som går de teoretiska programmen och för svårt för de som gått de yrkesförberedande.

  tror jag dock stämmer ganska bra (iaf gjorde det det där jag gick i gymnasiet). Sedan kan man diskutera huruvida staten ska detaljstyra, och isåfall på vilket sätt, men det är en separat fråga jämfört med att identifiera hur läget faktiskt är i skolorna.

 3. Robin skriver:

  Man ska vara rätt grym, om man lyckas få Bill Gates imponerad. Starkt Jobbat att lämna säkerheten som ett väldigt högt betalande jobb innebär, för att satsa på det man verkligen brinner för och riskera allt…

  • vidsynt skriver:

   Ja hans tal är verkligen inspirerande och glädjande. Som vi har konstaterat tidigare här på bloggen så är människans starkaste drivkrafter ändå inte pengar när allt kommer kring, även om vi lever i ett system som verkligen på alla nivåer vill få oss att endast värdesätta våra göranden i pengar och materiell ”framgång”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s