After 9/11-Ten Years Of War

Publicerat: september 11, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Krig, Media, Olja, Politik

Nej Vidsynt förväntar sig inte att ”Mannen På Gatan”, De Enfaldiga Medborgarna skall förstå, än mindre bry sig. Ni som sprider detta har både Ryggrad och Hjärta. MUST WATCH.

kommentarer
 1. po.blom@soderhamn.com skriver:

  Huuuur kan man köpa den officiella ”sanningen” om world trade händelsen ? OBEGRIPLIGT !!

 2. Nils skriver:

  Och här har vi ytterligare något som förtjänar att sorteras in i facket ”Must Watch”:

  En 15 minuter lång, professionellt gjord informationsfilm som ställer ett antal besvärande frågor om vad som egentligen hände den där ödesdigra dagen för tio år sedan.

 3. Peter Madison skriver:

  Jag hade en middagsbjudning hemma i helgen. Kalasgod middag i goda vänners lag. Naturligtvis kom vi in på banker, ekonomi, USA och 9/11. Oundvikligen. Samtalet fortsatte långt in på småtimmarna och ända in på morgonen. Intressant att jag och en granne blev kallade för ”konspirationsteoretiker” som tittar på obskyra ”tv-kanaler på internet” medan sanningssägaren som enbart fick sin information från den uppsatta tv:n i vardagsrummet överhuvudtaget inte reflekterade över sakernas tillstånd. Till saken hör att denne ”sanningssägare” inte är dum i huvudet, på något sätt, bara väldigt oinformerad. Och det är väl vad allt handlar om. Människor är oinformerade…

  • vidsynt skriver:

   Made by design.
   Du är inte ensam, vi är många som upplevt detsamma givetvis och det är alltid både skrämmande och underhållande att tala med bevisligen intelligenta och hyfsat intellektuella människor som har så otroligt begränsad kunskap och uppfattning.
   Ofta får man försöka leda in dem på att läsa vissa specifika historiska avsnitt och skeende igen och göra lite research men det har givetvis ingen vetgirig sanningsägare tid till….
   Jag har sagt igen och igen och igen. Förvanskningsmedia.. Äger/kontrollerar du Förvanskningsmedia då kan du inte misslyckas och du kan företa dig precis vad som helst. Det vet De Styrande sedan långt tid tillbaka.

 4. superzeke skriver:

  Skrev ett inlägg om det här……OBS att det enda ”brott” Egon Frid gjorde var att han skrev på en namnlista om en oberoende undersökning av 9/11. Troligen är han den enda politiker som ens yppat ett endaste ord om 9/11 (han höll på att bli utesluten ur vänsterpartiet).
  http://superzeke.wordpress.com/2011/07/04/hur-media-styr-vart-liv-och-vara-politiker/
  ”I slutet av 2009 så sände ”TV4 Kalla Fakta” en s.k granskning av ”Sanningsrörelsen” och politikern Egon Frid. TV4 kom fram till att ”Sanningsrörelsen” var en illvillig sekt, nära stående nazismen och att Egon Frid var någon slags terroristledare som hade sin bas ända in i regeringskansliet. Ja detta TV4-reportage var i sanning ett av de mest skrämmande exempel på hur media kan förvränga verkligheten.”

 5. superzeke skriver:

  Förresten, skippa all konspirationsteorier, så HÄR gick det till…

 6. superzeke skriver:

  Shit, idag höll jag på ramla av stolen plus att jag fick nypa mig hårt i armen för inte tro att jag drömde……Sveriges Radio P4 Morgon Västmanland har släppt ett 9/11 kritiskt avsnitt. En 8 minuter lång intervju med Terence Fell ”Konspirationsteori – en alternativ förklaring”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2983&artikel=4690932

  Han nämner bland annat att han känner flera politiker som inte heller tror på den officiella versionen men att de har sagt till honom att det är fullständigt Tabu att ens andas om det.
  Undrar hur länge det här reportaget får ligga kvar på Sveriges Radio.

  Hoppas länken fungerar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s