Den Indoktrinerade Människan

Publicerat: september 16, 2011 i Banker, Ekonomi, Enfald, Korruption, Media, Politik
kommentarer
 1. FöredettaSDare skriver:

  Måste säga att jag litar inte på dessa sk Anonymous, något i deras handlande som inte känns ärligt, kan inte riktigt sätta fingret på vad det är… känns bara inte bra.

  • vidsynt skriver:

   Samma känsla infann sig hos mig med först då man ”hotade” att ”slå till” mot olika myndigheter bla. Tanken slog mig absolut att syftet kanske inte alls var det annonserade och att helt andra intressen låg bakom….
   Hursomhelst, mycket av Retoriken och idéerna som har presenterats vid olika tillfällen är iallfall tankar och aktioner som Vidsynt absolut stöjder och kan stå bakom. Vi måste protestera och stoppa kriminaliteten och korruptionen.
   Demokrati, sanning, rättvisa, frihet och sunt förnuft måste in i vårt samhälle och i vårt riktigt sjuka och sargade system.

 2. mikael skriver:

  Jag kan förstå dina funderingar. Men jag har blivit mkt ödmjuk till dessa ”domedags-personer” då jag under de två senaste åren sett/läst mycket av ”extremgrupper” (som gammelmedia uttrycker sig) som ändå slagit in. Jag tycker internet har förändrat världen i möjligheterna att få input från så många håll – detta skapar möjligheter att bilda sig en egen uppfattning vilket är ”folket” till godo!

  Dessa grupper behövs och jag hoppas de håller sig fredliga men skapar mycket debatt!.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s