Ron Paul One On One

Publicerat: september 20, 2011 i Banker, Ekonomi, FED, Inflation, Korruption, Media, Olja, Politik

På republikanernas konvent i Kalifornien för ngr dagar sedan fick Ron Paul så mycket som 44,9% av rösterna för att bli republikansk presidentkandidat. Rick Perry 29,3%, Mitt Romney 8,8% och Michele Bachmann 7,7%. Inget annat än fantastiskt och väldigt överraskande!

Hur oerhört intressant och befriande det skulle vara att få se Ron Pauls förslag och politik genomföras. Om det kommer ske? Givetvis Aldrig. Hans avslutning här är inget annat än lysande!!!

kommentarer
 1. RonPaul.se skriver:

  Jag är optimist. Det finns en chans amerikanska folket kan vakna upp och välja Ron Paul 2012. Tyvärr skall det nog till en riktigt stor kris för att så skall ske. I vilket fall som helst så tänder Ron en längtan till frihet i många människors hjärtan. Vi lever i en spännande tid.

  • vidsynt skriver:

   Det är bra att vara optimist. Dock kommer aldrig Ron Paul komma fram till valbar plats. Det är så systemet fungerar.

   • RonPaul.se skriver:

    Menar du att rösterna är riggade eller att människor inte kan ändra sig?

   • vidsynt skriver:

    Systemet och De Styrande utser/tillsätter de ämbetsmän som är godkända, lämpliga och man har full kontroll över.
    Människor/Medborgarna kan förvisso ändra sig även om det är en svår process idag då Förvanskningsmedia kontrolleras av De Styrande.

 2. Flavian skriver:

  Nej, Ron Paul kommer inte att bli det republikanska partietspresidentkandidat eftersom han inte tycker som majoriteten inom det republikanska partiet. Alltså kommer de cirka 55% som stöder en annan kandidat än Ron Paul att med tiden enas om en kandidat.

 3. Grönvita skriver:

  Man lär så länge man lever och det oväntade innebär att det alltid finns hopp. Trodde aldrig att jag skulle kunna tänka mig stödja en republikan. Men nu plötsligt hörs en här som säger de rätta sakerna och inte helt utan insikt heller. Ovanligt konkreta förslag och inte bara slagord typ ”change”. Vore mycket spännande om han blev kandidat för sitt parti och kunde driva det han talar om.

 4. pubbe skriver:

  Ron Paul är bara en bricka i spelet…
  http://is.gd/MAKQ1x

 5. Joar skriver:

  Där har vi en ”nybyggare” som vi skulle behöva hos oss…

 6. Kent skriver:

  Nu är det väl så att presidenterna inte väljs där, de tillsätts (som i många andra s.k länder). Usa är präglat av dualism, republikaner – demokrater, Visa -Master Charge, Coca-Cola – Pepsi , ITT – Bell osv och allt är förmodligen samma sak. Men människan går ju gladligen ständigt på de billiga tricken och känner sig nöjd?

 7. Johan Lindén skriver:

  Tack för videon! Mer videos om Ron Paul tack. Jag är också av uppfattningen att det verkar hopplös att han skulle bli vald. Men nog kan han få fler röster så han har över 50% av republikanernas. Större finanskriser leder till de mest oväntade ledarna som vi sett historiskt. I många fall har det dessvärre varit mer av ondo en godo.

  Men jag ser det inte som omöjligt att han blir mördad om hans populäritet skulle öka. Hemska tanke! Men då kanske hans son kan stiga upp på tronen med starkare stöd än nånsin.

  En sak är säker. Vinner Ron Paul så börjar jag genast planera min flytt till USA för att bosätta mig där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s