Desperata Rop På Hjälp Från Norge Och Schweiz

Publicerat: oktober 23, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, EU, Euro, Korruption, Media, Politik

Mycket oroande och skakande rapporter från olika officiella organ och skildringar från drabbade individer på plats har fullständigt försvunnit från Förvanskningsmedias radar. Från både Norge och Schweiz kommer nu fullständigt vidriga och skakande uppgifter om tillståndet i dessa Isolerade och från omvärlden stängda och avskärmade länder.

Ländernas ekonomier är sedan många år kraftigt krympande och deras handel med omvärlden är i princip obefintlig. Ländernas i princip värdelösa valutor är numera i fritt fall och tappar våldsamt i värde för var dag som går.

Då man inte är medlemmar i EU och man håller sig till sina egna små värdelösa valutor är det i princip omöjligt att hålla ngn somhelst handel med omvärlden. Norge har slutat producera och prospektera sin olja då man är helt avstängda från de internationella marknaderna. Schweiz finansindustri är endast ett minne blott, deras tidigare så framgångsrika läkemedelsbolag är sedan länge mer eller mindre slut och klockor från Schweiz är numer ett stående skämt världen över.

Rapporter från FN, Unicef, WHO och Läkare Utan Gränser, som trots isoleringen tydligen tagit sig in i de bägge länderna, visar att fattigdomen, misären och armodet är att likställa med Nordkorea. Det är brist på precis allt, livsmedel, läkemedel, kläder, allt. Sjukdomar såsom skörbjugg, TBC och kolera är numer vanligt förekommande sjukdomar enligt rapporterna och enligt ännu ej bekräftade uppgifter har Ebola brutit ut i Trondheim.

Från Bohuslän och Dalsland kommer fruktansvärda skildringar om flyktingströmmarna från Norge. Fattiga och sjuka Norrmän tar sig över gränsen i desperat hopp att finna mat, mediciner och sjukvård i sitt nordiska grannland. Våra tidigare så charmiga och gemytliga Bohusländska smultronställen är nu inget annat än eländiga flyktingläger för Norrmän i armod.

EU måste omgående erbjuda dessa 2 tidigare så framgångsrika nationer medlemsskap i Skuldunionen samt i vårt fantastiska och så framgångsrika EMU. Att dessa länders befolkning vid flertalet tillfällen i folkomröstningar sagt nej till EU är inte längre ngt att fästa vikt vid. Medborgarna i Norge och Schweiz vet uppenbarligen ingenting om sitt eget bästa och resultat ser vi tyvärr nu. Alternativen är Omgående Frivilligt medlemskap annars väntar tvångs annektering.

Nu gäller det för alla inblandade att glömma all prestige och svälja all gammal stolthet. Norges och Schweiz ekonomier går givetvis inte att rädda och är förlorade för all framtid men miljontals liv står på spel och dessa måste vi som medlemmar i EU/Skuldunionen göra allt för att rädda. Det är hög tid att lyfta denna viktiga fråga och snabbt befria Norges och Schweiz befolkning från sitt armod. Konsekvenserna för de nationer som väljer att stå utanför EU och EMU är nu verkligen odiskutabla och Norge och Schweiz får statuera grymma och fasansfulla exempel.

kommentarer
 1. Magnus skriver:

  Tragiskt hur ländernas ledare nekar sina folk att ta del av den europeiska gemenskapen. Dags för NATO att agera snart.

 2. Pubbe skriver:

  Någon källa?

 3. Pubbe skriver:

  ursäkta min konspiratoriska naivitet. lol

 4. Martin Saar skriver:

  Vi på ASPO Sverige har oxå med bestörtning mottagit beskedet att inte bara Norge står på ruinens brant utan även Schweiz kämpar för sin överlevnad. Tragiskt! EU:s långa arm kanske kan omfamna och frälsa dessa avfällingar.

 5. Hegel skriver:

  Skämta inte om så allvarliga saker, då skämtet kan visa sig bli morgondagens sanning..;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s