Birgitta Ohlsson Tar på Sig Dumstruten i Direktsändning

Publicerat: oktober 25, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, Enfald, EU, Euro, Inflation, Korruption, Media, Politik

Här ett utmärkt samtal som Ni absolut inte skall missa. Biograf och PopcornMinister Birgitta Ohlsson ger Den Ohämmade Indoktrineringen och/eller Enfalden ett ansikte. Det är faktiskt Direkt Obehagligt att denna individ är minister. Inkvoterad i egenskap av kvinna och/eller ”belönad” och befordrad till minister för sitt FRA svek, oavsett är det inget annat än tragiskt. En ABSOLUT MUST WATCH!

http://svtplay.se/v/2577060/rapport/sjostedt_och_ohlsson_i_het_debatt_om_krisen?cb,a1366518,1,f,166982/pb,a1366516,1,f,166982/pl,v,,2577063/sb,k103266,1,f,166982

kommentarer
 1. DZD skriver:

  Hon är lika köpt av storfinansen som en ”thai-hokka” i Pattaya är köpt av en dyngrak engelsman med en Manchester United-tröja.

 2. Josef skriver:

  Tycker att alla folkpartister gör bort sig när dem öppnar munnen i olika sammanhang.
  De är gratis ätare och zionist flummare hela bunten !

 3. Joye skriver:

  Antingen ljuger hon eller så fattar hon inte ett dyft angående ekonomi.

  Oavsett vilket så har hon inget i en maktposition där hon kan påverka skiten att göra.
  Ej heller i en tv soffa, jobbigt att bli ägd angående ekonomi av en vänsterpartist.

  • victor skriver:

   Hon förstår ju inte vad flytande växelkurs är för något heller… ”det hade varit jobbigare med 17 små valutor som devalveras mot varandra”, med flytande växelkurs (som nästan alla länder har) så behövs ingen devalvering då kursen anpassas av sig själv. Det går inte att devalvera då.

   Vi kan ju även titta på hur det sett ut för utrikeshanden innan länder skaffade Euron. Euron lanserades 1999 då den tog över ECUn. Tittar man på denna graf http://www.ekonomifakta.se/sv/Fakta/Ekonomi/Utrikeshandel/Handelsbalansen/ så ser man att vår handel knappast hjälpts av det. Snarare framgår en av två saker. 1 Valutan spelar ingen roll. 2 Euron skadar vår utrikeshandel.

   Det här är första gången jag faktiskt håller med en vänsterpartist då han inte håller på och svamlar om klyftor, onda rika eller andra klassiska syndabockar som marxister hatar.

 4. Bosse skriver:

  Det är väl inte jobbigt. Sjöstedt är en klok politiker på många sätt. Nämn någon annan svensk politisk företrädare som på ett så sansat och klokt sätt berättar om Euro-galenskapen. Tidigare i kväll så jag Reinfeldt som försökte göra en affär av att Sverige inte får sitta med i Bryssel i morgon när de 17 euroländerna ska besluta om hur man ska lösa eurokrisen. Han skyllde detta på att vi röstade nej i folkomröstningen och talade om Sveriges ”utanförskap” 🙂
  Han ska vara jävligt glad för att vi förhindrade honom att äntra Titanic. Men så långt tänker inte en finanskapitalets kramare av modell m (eller modell s för den delen).

 5. Simon Hund skriver:

  Och det mest tragiska, som vanligt, är att ytterst få tittare/lyssnare bryr sej ett dyft om innehållet. Den privata komfortzonen, det linjära tänkandet, trygghetstro, tycks ogenomträngligt. Och lite tragiskt är det att en kommunist svarar för pålästhet och kunskap. Och här kan det liknas vid att sparka på en liggande. Men som sagt, vem bryr sej.

 6. Nils Dacke skriver:

  När tog hon av sig dumstruten?

 7. John Doe skriver:

  Ohlsson leker verkligen med eld. Förstår hon inte hur farligt det hon gör är? Det är politiker som henne, som kommer att sitta riktigt illa till när folket inom några år, riktar sin ilska mot de politiker (majoriteten av dem) som så monumentalt missköts sitt arbete i decennier.

  Sveriges politiker tillsammans med bankerna har berövat oss på kapital i form av penningar och människovärde.
  Sverige är lika illa ute som Grekland, Irland, Italien och alla de andra och när allt kollapsar, ja, då vill man vara långt härifrån.

  Franska Revolutionen kommer vara en söndagspromenad jämfört med vad som komma skall, man kan känna det i luften och då tänker jag inte på vintern som närmar sig utan med mörka moln, jag tänker revolutionens mörka moln.

 8. chtroll skriver:

  Det vore högst intressant och få veta om några svenska EU parlamentariker är med i gänget som stiger upp tidigt på fredag morgon för att stämpla innan dom sticker hem ?
  Dom stämplar inte för att gå till ” jobbet ” , dom stämplar för att kunna roffa åt sig ytterligare 284 Euro som dom INTE har rätt tlll , varje veckoslut . Dom fuskar , dom stjäl , helt enkelt , och det har pågått i ÅRATAL . Man ser dom springa som skålade råttor för att fly undan kamerorna , en fröjd för ögat !!!
  Vilka skamlösa typer !!
  Videon är på tyska men det går att få på engelska :

  http://dotsub.com/view/01ad2718-073c-474a-ac40-c7a72e199d55

  • Frank skriver:

   Bra journalistik! Det var som fan… Vilken skamfläck för låtsasdemokratin/ byråkratstyret i Brussel

  • vidsynt skriver:

   Ja det där är vardagsmat och praxis. Givetvis vidrigt och fullständigt förkastligt men i samanhanget vad dem santionerar nu i skuldkrisens spår så är det faktiskt inte ens värt att nämna. Sifforna är så stora och man försöker göra det svårförståligt och komplicerat för Mannen På Gatan för de vet om fakta verkligen kom upp på bordet skulle de få fly för sina liv.

 9. peter skriver:

  Himla kloka ord av Simon Hund,,

 10. JB skriver:

  Var det bara jag som tyckte att dumstruten tilläts prata mycket mer än Sjöstedt?

  • vidsynt skriver:

   Det är korrekt JB. Så är det utav 2 anledningar. Först är det alltid så att etablissemanget är de som alltid erbjuds mest tid och utrymme, av helt naturliga ansledningar, för att försvara makten, Strukturen och De Styrandes intressen, för att bibehålla Status Quo helt enkelt.
   Vidare så har Biograf-och Popcorn Ministern ingenting vettigt att säga i själva SAKFRÅGAN, vilken hon förövrigt inte ens kommer nära att behärska eller ha kännedom om, vilket renderar i att hon Bajsar Ord och harranger som hon lärt sig innantill och som hon vet kan gå hem ute i stugorna hos den Svagsinta Befolkningen.

 11. Disehall skriver:

  Som jag förstått det är Birgitta Olsson inkryssad av djurrättsrörelsen, hon har i alla fall lagt ett antal av deras krav som motioner. Hon bara älskar djur, särskilt den brakycephala mopsen hon delar säng med.

 12. istappar skriver:

  Jag vet inte, men jag tror att en majoritet av dom som såg det här tycker att Jonas Sjöstedt sa bättre saker.

 13. […] ju bl.a. dessa idioter som ligger bakom den s.k. skuldkrisen som nu sköljer över världen. På Vidsynts blogg hittade jag länken till detta ypperliga exempel på en idiot av exceptionella […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s