I England Vill Folket Lämna EU

Publicerat: oktober 28, 2011 i Banker, Ekonomi, EU, Euro, Korruption, Media, Politik

De korrumperade Politikerna kommer givetvis inte låta det ske och man stoppar givetvis förslaget om en Folkomröstning i frågan. Från DN läser vi ”Enligt en opinionsmätning som publicerades av tidningen Guardian på måndagen är 49 procent av befolkningen för ett brittiskt utträde ur EU, medan 40 procent anser att landet bör vara kvar. Andra undersökningar visade en klar majoritet för att hålla en folkomröstning i frågan”. http://www.dn.se/nyheter/varlden/pressad-cameron-svingar-partipiskan?rm=print  Enligt en opinionsundersökning är hela 61% av befolkningen FÖR en folkomröstning vilket Ni kan läsa mer om på denna Utmärkta Sida som tills nu helt gott Vidsynt förbi: http://www.nejtilleu.se/artiklar/2011/11_08-30_kampanj_for_brittisk_eu_folkomrostning.htm

Vidsynt skulle gärna se en ny folkomröstning även i Sverige då det visat sig vad EU verkligen är för ett projekt, en Vidrig  Odemokratisk Överstatlig Skuldunion där Korruption är norm. Nu vet vi ju alla att Det Inte Alltför Intelligenta Svenska Folket ändå skulle rösta FÖR ett EU medlemskap då Förvanskningsmedia skulle slå på stora trumman och när både Mona Sahlin, Carl Bildt, Idol-Tessan, Agneta Sjödin och Arne Weise uttalar sig FÖR då vet vi vad En Radiostyrd Svensk gör. Sedan kan man ju även alltid hålla sig till fakta och se hur ett Utanförskap verkligen slår och man kan enkelt hänvisa till De nu fullständigt Eländiga och i princip helt Förlorade länderna Norge och Schweiz: https://vidsynt.wordpress.com/2011/10/23/desperata-rop-pa-hjalp-fran-norge-och-schweiz/

kommentarer
 1. peter skriver:

  Niger Farage tycker till !!

 2. realist skriver:

  Bara bra om England skulle lämna EU. hoppas de hinner göra det innan finasskojarnas Ponzischema i City exploderar, då kan de inte försöka få övriga Europa att stå för fiolerna. Trots allt är SWINE Europas verkligt sjuke man ….

 3. John Galt skriver:

  Jag är negativ till Euron och att politiker i EU skaffar sig ökad makt att bestämma över oss medborgare.

  …MEN…

  man ska inte glömma att EU haft och har en positiv påverkan på våra liv genom dess ursprungsidé, dvs att förespråka handel mellan länderna, sträva efter ökad konkurrens och privatisering, ökad standardisering, ökad rörlighet för människor och varor etc. Detta är saker som är positiva om man är liberal till sinnet. Problemet uppstår sen när politiker försöker ta det vidare till en nivå de inte förstår eller behärskarm, ex Euron.

  Jag hoppas verkligen att EU består och fortsätter verka för områdena ovan.

  • vidsynt skriver:

   Det du talar om och förespråkar, förespråkar jag med. En gemensam marknad, rörlighet och RIKTIG konkurrens. Men för guds skull blanda INTE ihop det med EU. EU är en POLITISK UNION som med argumenten ovan bla växer som en cancersvult och berövar medborgarna demokrati. En politisk union som främjar överstatlighet, korruption och monopol.
   Det du eftersträvar och önskar kan vi erhålla i en gemensam marknad som styrs genom handelsavtal. Titta på Norge och Schweiz.
   EU och Euron är ett fullständigt misslyckande för alla utom för ett litet fåtal som önskar sig monopol och centralisering.

   Tillägg: Farage säger det givetvis bättre än Vidsynt samma inehåll dock: https://vidsynt.wordpress.com/2011/11/01/sallsynt-skarpsinne-fran-eu-parlamentet/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s