Avbrott För Extrainsatt Nyhetssändning Från SVT

Publicerat: oktober 29, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Krig, Media, Olja, Politik

Vidsynt har inga större förhoppningar att Ni varken skall titta eller  Förstå. Pass på, snart börjar Fångarna På Fortet.

kommentarer
 1. Peter skriver:

  Du snackar som om du vore någon som står över alla andra och att du besitter en förmåga ”att förstå så mkt bättre”. Efter att ha läst igenom din blogg kan man lugnt konstatera att så är inte fallet. Du är en mkt outbildad man, en typ som har förmåga att se ett halvfyllt glas som halvtomt. Dina enstaka publiceringar på korta filmer med diverse domedagsprofetior etc är bara barnsligt och det du bidrar med till bloggvärlden är lika med noll. Vem som helst kan aktivt leta reda på diverse småklipp från Youtube etc och posta dessa på sin ”blogg”.
  Att du sedan tillhör den gruppering som tror att USA:s egna regering ligger bakom terrordådet 11/9 gör det hela bara skrattretande.

  Du är inte heller anonym – och din resa genom ”finansbranschen” gick ju inte så bra. Jag ska inte posta ditt namn.

  Du behöver läsa på. Utbilda dig. Bli mera vidsynt (på riktigt). Lägg sedan på lite social kompetens på det – och återkom sedan till Internet.

  • Victor skriver:

   Peter. Det finns betydligt sämre bloggar som bidrar med betydligt mycket mindre.

   Bl.a. denna http://monicagreen.webblogg.se/ som troligtvis är någon form av dyslexiträning. Det är det här som är själva grejen med internet, Vidsynt mfl postar sina inlägg för de som vill lyssna. Om två personer sitter ute och pratar sinsemellan om varför X påverkar Y så skulle väl inte du snubbla in och skälla ut dem för att de är rena pessimister, saknar socialkompetens och att du, genom att ha tjuvlyssnat länge, vet att de är totalt outbildade. Därefter avslutar du med ”utbilda er innan ni pratar med varandra igen, och lär er lite social kompetens när ni ändå är igång”.

   Ang 911 så är det mycket som inte stämmer och båda sidorna har många luftargument. Ta bara en sådan sak som påståendet att termitblandning inte kan skära vertikalt (NIST) och Silversteins lösryckta citat (konspirationsteoretikerna). Båda sidor gör märkliga uttalanden som är felaktiga. Det vi däremot vet är att USA hade liknande planer på bordet tidigare (Operation North Woods) och att de även genomfört liknande operationer (Gulf of Tonkin, WMDs i Irak, Lusitania mfl).

   Så det man vet är att staten oftast är inblandad i liknande händelser och att Lusitania räknat per capita var ca 1/3 så förödande som 911. Att därmed avfärda det som nonsens för att ”staten gör inte så” är lika mkt nonsens som att säga att de garanterat gjorde det pga historiska exempel. De som är säkra utan bevis är de som är troende, och troende är ideologiskt förblindade.

 2. bladetfranmun skriver:

  Alltid lika trevligt när en 1 % hittar hit. Ditt sätt att skriva får dig att framstå som en trasig människa som förmodligen själv sitter i smeten. Ofta när man är av en annan åsikt och är påläst så argumenterar man och lägger fram belägg som en civiliserad människa vilket de flesta gör man man diskuterar olika frågor. Men kom ihåg, detta gäller enbart när man är påläst.

  Det finns en ganska enkel regel som beskriver människors agerande i olika situationer. ”When the shit hits the fan” så agerar människor på olika sätt. Vissa tar tag i problemet, andra rådfrågar för bästa lösning och några blottar sitt svaga psyke och ramlar ihop. Du hamnar på den sistnämnda tyvärr med ditt ”ordbajeseri”. Du har tyvärr blottat dig själv totalt. Du är en 1 % och inget annat

  En sista sak. Med all skit som händer runt om på vår jord från krig till ekonomisk kolapps, är det inga av dessa ”enstaka publiceringar på korta filmer med diverse domedagsprofetior etc” som är relevanta tycker du?

 3. Johan skriver:

  Väntar med spänning på Peters självklara argument för att planet som kraschade i Pennsylvania upplöstes vid nerslaget, eller hur jättelika skyskarpor pulveriseras vid bränder. Att sedan personer som jobbade i Pentagon och gick ut genom hålet där ”planet” ska ha störtats säger att det inte fanns några vrakdelar, samtidigt som massvis med nyhetsklipp visar ett hål med endast några få meter i diameter i väggen måste naturligtvis ha en enkel förklaring som vi ”foliehattar” inte förstår oss på.

  Min åsikt är att det är otroligt sorgligt att se majoriteten av människor lägga sig platt för indoktrineringen och fullständigt åsidosätta allt vad logik står för. T o m Jan Guillo, som skarpt ogillar USAs utrikespolitik med t ex den allmänt erkända bluffkampanjen för att kunna gå in i Irak där hundratusentals om inte miljontals civila fått sätta livet till tillsammans med 5-10 000 amerikaner, tycker det är skrattretande att folk tror at USAs regering skulle ”göra så mot sitt eget folk”.

 4. petermadison skriver:

  Keep up the good work Vidsynt! Låt inte kommentarer som den av ”Peter” hindra från att sprida lite kunskap om hur det ligger till i världen. Ju fler av de bedövade som vaknar upp och inte blint tror på den ”sanning” som serveras ju större chans är att människor kan och vågar ställa politiker till svars för all skit som kastas på oss…

 5. Frank skriver:

  Keep up ze good work Vidsynt. Jag läsar med stort intresse vad du gräver fram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s