The Murder Of Khadaffi

Publicerat: november 4, 2011 i Banker, Ekonomi, Korruption, Krig, Media, Olja, Politik

Must Watch.

kommentarer
 1. Roger skriver:

  Tack.
  ”Förvanskningsmedias” bild av ett monster. Stämmer den eller ser verkligheten annorlunda ut. Libyen gav ut sina egna skuldfria pengar, man planerade att införa en Guld-dinar som de ville att olja och andra råvaror i Libyen och Afrika skulle kunna handlas med. Kort sagt utmanade Libyen hela det ekonomiska system som bygger på skuld och som är kontrollerat av Banksters som har västerländska staters ledare i ett koppel.

  Har lagt upp flera videor med samma tema som detta under
  http://roluswe.blogspot.com/2011/10/am-i-indoctrinated.html

  • vidsynt skriver:

   Det är bra Roger.
   Det finns verkligen en lång rad skäl till attacken mot Libyen och mordet på Khadaffi. De Styrande och våra sk ”ledare” bryr sig givetvis om ngn ”civil befolkning” eller skyddande av mänskliga rättigheter. Att de spelar det kortet fortfarande är inget annat än patetiskt.

 2. My skriver:

  Vilken tragedi det här är. Det är svårt att ens ta in att västvärlden inte har lärt sig känna igen sitt eget fula tryne, sitt egenintresse, sitt hycklande sedan avrättningen av Saddam Hussein.
  Han var ju också på gång med att handlar sitt lands råvaror i dollar, som jag förstår. Innan dess dog runt miljonen barn i Irak pga Väst sanktioner mot Saddam, men vi väljer visst våra tillfällen när vi ska rädda ett lands befolkning och när vi ska vända bort blicken.

  Vem står nu näst på Västs lista att få ett pris på sitt huvud och lynchas alla Medeltiden? Äckligt hur även svenska medier hakar på drevet. För några månader sedan visade SVD en videosnutt där Khadaffi lekte med sina barnbarn och leken gick över styr. Jag gissar att det var för att läsarna skulle få skratta åt ”Såpafamiljens” (SvD ordval) tillkortakommanden… En stilla tanke, kanske var det samma barnbarn som Nato dräpte kort innan med en bomb över huset där en av Khadaffis söner bodde?…

 3. My skriver:

  Han var ju också på gång att avsluta handlande av sitt lands råvaror i dollar, menar jag så klart. 🙂

  Tack för daglig uppdatering om världsläget. Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s