Påven, Vatikanen och Global Authority

Publicerat: november 8, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, EU, Euro, FED, Inflation, Korruption, Media, Politik

Inga nyheter för de med Huvudet På Skaft och Öppna Ögon. Som Vidsynt åtskilliga gånger upprepat så går vi otvivelaktigt en mycket skrämmande framtid till mötes där Överstatligheten kommer nå helt nya nivåer.

Nationalstaterna skall försvinna. Valutorna skall bli färre för att till slut bli En. Ett Parlament. En President. En Centralbank. Det sker inte i morgon men Agendan finns där och man behöver inte längre bära Foliehatt för att se utveckligen. EU är endast ett steg på vägen givetvis men alla ”kriser” fyller ett syfte och är alltid ett utmärkt tillfälle för att stärka makten och driva på ”utveckligen” mot Global Governance. Ni som har följt Vidsynt vet att hela vårt monetära system står inför en total kollaps. En monetär kollaps tillsammans med väpnad konflikt, krig, är verkligen en fantastiskt bra grund för att ”bygga nytt”.

”Only a spirit of concord that rises above divisions and conflicts will allow humanity to be authentically one family and to conceive of a new world with the creation of a WORLD PUBLIC AUTHORITY at the service of the common good”  http://www.news.va/en/news/full-text-note-on-financial-reform-from-the-pontif 

http://www.businessinsider.com/whoops-vatican-lets-slip-plans-for-one-word-government-2011-10

http://www.youtube.com/watch?v=15jiCBrg-I0

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s