Hitler Om Euron och Standard&Poor’s

Publicerat: december 9, 2011 i Banker, ECB, Ekonomi, Euro

Efter femtioelva olika versioner och ämnen som Hitler avhandlat så trodde iaf Vidsynt att han tröttnat Men icke. Det är förbannat roligt och mycket underhållande. Mycket Nöje!

kommentarer
 1. Frank skriver:

  Wunderbar!

 2. bernt skriver:

  När Hitler informeras om Laserturken är dock bäst…

 3. Lincoln skriver:

  Finns inte mycket att försvara när det gäller Hitler men han gjorde en sak rätt – han frigjorde sig från bankparasiternas skuld/kreditsystem och lät staten skapa skuldfriapengar som han, i och för sig, använde för att bygga en krigsmakt. Antagligen var 2:a världskriget om att bankparasiterna ville ha kvar kontrollen över penningsystemet.

  Nästan alla krig handlar i slutändan om makten över vem som kontrollerar skapande av penningen.

  • vidsynt skriver:

   Din slutsats är tyvärr helt riktig. Vore kul om fler fick upp ögonen för just detta faktum. Att kontrollera pengarna är den Absoluta Makten. De Styrande gör precis ALLT för att behålla den makten. Precis Vad Som Helst.

   • Lincoln skriver:

    Japp, men det gäller därför också att få folk beroende av penningen. Allt samarbete mellan människor klipps av, all självhushåll, väntjänster, självständighet måste ersättas av beroende till penningen. produktion läggs långt ifrån konsumtion, stora enheter framför självständig småskalighet, ensamhet som ersätts med mediasurrugat. Allt för vi ska använda penningar.

    Självständiga oberoende människor eller lokala grupper kan klara sig långt utan penning. Keynes sa på 30-talet att den enorma produktionsökningen skulle leda till att vi bara skulle behöva jobba 3 timmar om dagen i framtiden. Han hade rätt men om vi fick så mycket tid över skulle vi bruka den till att se över oss själva och våra närstående. Vi måste jobba (och ärligt – de flesta ”jobben” i dagens samhälle är inga jobb) för att vi inte ska hinna ta hand om oss själva och våra kära så att vi använder pengar så att vi köper det som fattas oss.

    Att tjäna pengar är ett uttryck som få fattar hur otroligt sant det är – vi är bokstavligen tjänare åt penningen.

 4. Victor skriver:

  Ett litet hopp om förändring? Change som Obama inte kunde bjuda på… http://vimeo.com/2032854

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s