Hundar Som Behöver Din Hjälp

Publicerat: december 18, 2011 i Uncategorized

Det finns säkert/givetvis viktigare och mer behjärtansvärda saker att lägga en hundralapp på. Det ena utesluter dock verkligen på intet sätt det andra. Tvärtemot vad vårt ”moderna” samhälle har lärt dig, hur våra konventioner ser ut och vilket budskap som piskas in i dig 24/7 så är det bästa och viktigaste du gör och åstadkommer under din livstid, det du gör för andra. För människor, djur och för Vår Planet.

Hundstallet är en ideell förening som tar emot och vårdar hundar som inte har någon som tar hand om dem och hittar nya hem till dessa. De tar även hand om hundar som sprungit bort från sina ägare så att hunden kan återförenas med sina ägare. Hundstallet vårdar och tränar varje hund efter behov och försöker därefter finna ett nytt kärleksfullt hem till hunden. Hundstallet samarbetar nära med polisens djurskyddsenhet, många hundar kommer in via polisen pga vanvård. En del hundar är hittehundar som saknar ägare, en del är små busar som rymt hemifrån. Hundstallet tar även hand om hundar där ägaren kanske blivit akut sjuk eller frihetsberövad.

Hundstallet får inget somhelst stöd via offentliga medel utan hela verksamhetens finansiering är beroende utav gåvor utav välvilliga och godhjärtade individer. Under 2010/2011 har Hundstallet tagit emot nästan 1000 hundar och trycket är hårt och man behöver idag uttöka antalet stallplatser i Stockholm. Man planerar även att etablera ett helt nytt Hundstall i Västra Götaland och man söker lämplig mark eller en befintlig byggnad för ändamålet.

SMS:a ”HUND” till 72980 så skänker du 100kr till Hundstallets verksamhet. Du kan även skänka valfritt belopp till Hundstallet via Plusgiro 90 05 57-0

All information om Hundstallet och en massa fantastiska och rörande historier och livsöden återfinner Ni på Hundstallets hemsida här:http://hundstallet.se/        //Stort Tack!!!

kommentarer
 1. Henrik skriver:

  Jag ska skänka en slant till Hundstallet i ”julklapp” till min sambo som är hundälskare. Tack för tipset Vidsynt. Det kommer bli en jätteuppskattad gåva.
  /Henrik

  • vidsynt skriver:

   Stort Tack Henrik! Du är en bra och godhjärtad människa och jag lovar att det är ”money well spent”.
   Dessutom vågar jag nästan lova att denna julklapp i sin enkelhet kommer tas emot som en av de bästa och finaste. Återigen tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s