No Credit Card – So Weird

Publicerat: december 18, 2011 i Övervakning, Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Politik

Kontanter är snart ett minne blott. Precis som ett fritt internet. Svarta pengar och terrorism är grundbultarna i bankernas och De Styrandes propaganda. Att De Enfaldiga Medborgarna köper det med hull och hår är givetvis självklart. Gör bankerna en tjänst och ta ut alla Era pengar ur banken, Givetvis i kontanter. (I vårt sk ”moderna samhälle” så kan nog Vidsynts text ovan uppfattas som anstiftan till terrorism. Det må så vara) Relaterad artikel: http://www.e24.se/business/bank-och-finans/inga-pengar-hos-bankerna-langre_3239987.e24

kommentarer
  • vidsynt skriver:

   Ja verkligen…frågan är dock hur många ”konsulter” och ”rådgivare” som är kvar.
   Än viktigare, fortfarande ingen dömd för det olagliga kriget. Tick tack.

   • Victor skriver:

    Hur ofta döms vinnaren för någonting? Klagas det för högljutt så målar man ut dem (Irakierna) som terroristkamare och antisemiter och går in igen.

    Notera att Stalin aldrig åkte dit för några krigsbrott. De enda som omfattas är småfolket, dvs den förlorande sidan och enskilda officerare som kanske har <50'000 liv på sitt samvete. Pol Pot var t.ex. långt över den nivån och således "untouchable". Milosovic var tillräckligt liten för att kunna åtalas.

   • vidsynt skriver:

    Nej du har helt rätt och det är just det som är så sjukt. Sedan har jag svårt med definitionen ”vinnare” i dessa sammanhang. Störst och värst brottsling möjligtvis.

 1. Jont skriver:

  Vad i h——?! Först trodde jag det var en skämtvideo t.ex Onion network, och tyckte det var lustigt. Men tydligen är den äkta? Märkligt hur pass bra twilight zone passar in på denna video i youtubedoubler länk: http://youtubedoubler.com/2HVC.

  • vidsynt skriver:

   Inte alls, i allra högsta grad verklighet. Homeland Security och dess propaganda, påminner inte så lite om metoder och organisation som vi känner igen från historien, Gestapo och SS.

 2. John Doe skriver:

  Du skriver att du uppmanar folk att ta ut sina penningar från banken…var skall vi förvara dom? Riksgälden, utomlands eller i madrassen?

  • vidsynt skriver:

   Det är givetvis upp till var och en att fundera över och diversifiera efter bästa förmåga och högsta säkerhet. Tycker du verkar vara inne på rätt spår även om jag tror man skall undvika att förvara ngr större penningar i madrassen hemma.

 3. John Doe skriver:

  Fysiskt guld och silver vet jag att du rekommenderar och det har jag redan i ett bankfack…men med den kommande deflationen är ”cash is king”…så jag behöver mina fiatpengar några år till.

  Var skall jag förvara dem?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s