Vykort Från Nordkorea

Publicerat: december 19, 2011 i Uncategorized

Begreppet landssorg fick genast en ny innebörd.

kommentarer
 1. Ebba grön skriver:

  asså… rätt märkligt att man kan lyckas med att uppnå ett sådant fenomen genom att odla fram en personkult. komiskt och samtidigt skrämmande.

  ingenjörerna bakom det samhälls programmet har definitivt gjort sin läxa!

 2. Andreas skriver:

  Nått är ju allvarligt fel med alla dessa människor, eller så är de ruggigt bra på att ljuga för att undvika avrättning..? Man tycker att västvärlden är helt borta och blinda när det gäller banksystem och propaganda i media. Plötsligt känner man sig inte så dum.

 3. Robin skriver:

  Asså detta måste vara fabricerat…

 4. Zadqiel skriver:

  Dett klipp var väldigt underhållande måste jag säga. Jag skrattade så att jag föll av soffan. Man måste ha i minnet att koreaner av tradition inte ”tappar ansiktet” eller visar positiva/negativa känslor offentligt.

  I vilket fall ledde detta klipp tankarna till det forna Egypten där vem som helst kunde anlita professionella gråterskor som på uppmaning kunde gråta krokodiltårar under begravningsceremonin. Detta gjordes när släkten ville visa att den avlidne var betydelsefull.

  I detta fall tror jag att det stod 8-10 Kalasjnikov-beväpnade elakingar och viftade med pickadollerna så att folk skulle böla framför kamerorna på ett ”korrekt och vördnadsfullt sätt”.

  Eller så grät de helt enkelt för det lidande och de orättvisor diktatorn och hans pappa utsatt folket för under alla år de suttit vid makten.

 5. lordmetroid skriver:

  De gråter nu över den tumult som kommer att fortlöpa under de närmaste åren där de likt andra partimedlemmar kommer bli avrättade av militären.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s