Skatteverket: Ta Kvitto!

Publicerat: december 27, 2011 i Uncategorized

Finns flera reflektioner att göra här utöver det uppenbara givetvis. Vidsynt blir iaf illamående. För Er som tror att det är ett dåligt skämt: http://www.skatteverket.se/omskatteverket/press/pressmeddelanden/riks/2011/2011/webbfilmskafaflerungaatttakvitto.5.5fc8c94513259a4ba1d800033821.html

Tipstack: Victor

kommentarer
 1. Jont skriver:

  Denna är så pass overklig så den förtjänar en twilight zone här http://youtubedoubler.com/2N13.

  Tydligen inte bara i USA som systemet havererar och liknar en cirkus. Med irrationella påpekanden att man måste ta kvitto för företagarens skull? Kvitto är ju till för kunden inte företaget. Eller har jag missat att vi lever i en 100% hederlig kvasi-värld där ingen slänger kvitto.
  Om man ska tro generaldirektören så samlar alla hederliga medborgare på sig kvitton i hemmet och har eventuellt ett helt rum fullt med dem. Inte för att det gynnar någon alls bara för att det är PK helt enkelt.
  Snart lär väl programmet Debatt på SVT ha ett avsnitt där skurkarna som inte sparar på kvitton aka människor som inte är drönare och hjärntvättade så kallde avskummen. Era dagar är räknade ni icke hjärntvättade.
  Twilight zone börjar kännas mer normalt än denna värld.

 2. Victor skriver:

  Där kom den 🙂

  Men det är ju inte för korvgubbens skull man tar kvitto… Jag avstår alltid och uppmuntrar handlare att sälja svart till mig då det ger dem högre marginaler och mig bättre kundförmåner (extrapris, kredit osv).

 3. Gorm skriver:

  Kassören på helt vanliga affärer som tex ica, vivo ser ibland förolämpad ut när man tackar ja till erbjudandet om att få kvittot. Vad är det som pågår, allting förfaller. Tacka SAP och deras hjälptrupper för det !

 4. guiseppe skriver:

  Ja, tack ! Kvitto vill jag ha , varför skall man göda maffian.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s