UD Borde Omgående Utfärda Resevarning Till USA

Publicerat: januari 6, 2012 i Övervakning, Ekonomi, Korruption, Krig, Media, Politik

Den helt overkliga och konstitutionsvidriga lagen NDAA, National Defense Authorization Act, har alltså sedan årsskiftet blivit verklighet. Hur osannolikt och hur overkligt det än låter. På riktigt är den alltså.

Inget Åtal. Ingen Domare. Ingen Jury. Inga Bevis. Ingen Rättegång. Om någon inom de statliga myndigheterna MISSTÄNKER att du har några kopplingar till terrorism kan du fängslas på OBESTÄMD TID i militärt fängelse.

http://www.businessinsider.com/obama-ndaa-bill-2012-1

kommentarer
 1. Lincoln skriver:

  Och poliserna ska vara tillräckligt dumma för att inte fatta vad dom sysslar med – så att de lyder order med halvöppen mun – man får inte ha för högt IQ om man ska bli snut i USA:
  http://www.federaljack.com/?p=170179

  • vidsynt skriver:

   Världsklass på den Lincoln! Iofs visste vi redan innan att militärer och poliser inte är särskilt intelligenta och att det är så utav en anledning.

   En utav de vidrigaste av dem alla, Kissinger har iaf ett riktigt bra citat som verkligen är träffande och korrekt: ”Military Men are just dumb stupid animals to be used as pawns in foreign policy”

 2. Victor skriver:

  Tacka vet jag Ryssland, där får man en kula i ryggen direkt i alla fall. Eller om man ska dra det rent tekniskt… dubbelskott i huvudet. Officiellt sett så skäms de åtminstone över det då de till och med ger terrorister en rättegång i en ganska korrupt domstol.

  När ett land överger Habeas Corpus så är det inget annat än en terrorstat, mig veterligen är det bara Nordkorea och USA som gjort det.

  • vidsynt skriver:

   ”När ett land överger Habeas Corpus så är det inget annat än en terrorstat, mig veterligen är det bara Nordkorea och USA som gjort det”

   EXAKT Victor! Exakt.

   Lägg märke till FörvanskningsMedias Ickerapportering och Tystnad i denna ENORMA FRÅGA.
   Vidrigt. Äckligt.

   • Victor skriver:

    Lägg till Malaysia och Australien till den listan. Sen använde jag nog fel ord, det ska vara polisstat, inte terrorstat. Principiellt är det dock ingen skillnad för den utsatte.

    Även i vissa regioner i Filipinerna som är i undantagstillstånd gäller samma regler. Tror att det kan finnas ett fåtal till.

 3. Edward skriver:

  Detta kan ju inte betyda något annat än att USA nu även officiellt är en fasciststat?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s