Vad Är Det För Fel På Grekerna?

Publicerat: januari 6, 2012 i Banker, ECB, Ekonomi, EU, Euro, Korruption, Media, Politik

Jag misstänker att de flesta besökare med huvudet på skaft redan sett reportaget som gick på SVT för ett par dagar sedan. Om inte bör Ni göra det exempelvis här: http://svtplay.se/v/2665222/vad_ar_det_for_fel_pa_grekerna

kommentarer
 1. Erik skriver:

  Inte så oväntat så väljer SVT att låta grekiska kommunistpartiet få förklara hur det ligger till. Ooops, dom ”glömde” visst nämna att vilka dom intervjuar. Snacka om vinkling!

 2. petermadison skriver:

  Ett bra program som låter den vanlige greken komma till tals. Ett oväntat bra program av Pascalidou som var sig själv men ändå agerade journalist som ställde frågorna.

  Efter att ha sett programmet så är jag än mer övertygad om att det sjunkande skeppet euron åker ner till botten under detta år. Med Kapten Merkel och matros Sarkozy fastsurrade vid rodret…

 3. ragnhild skriver:

  Olika människor blev intervuade. Kommunistpartiet? Jag uppfattade at det var sosialistpartiet bl.a. som fick ordet = grekiska kommunistparti??

  Oerhört gripande och bra program.

  Varför slutade de med olivenolja?? Och eksporterade bara oliven? Vad slags EU/greska regerings-beslut var det? Mycket idiotisk har skjedd, men straffa folket som här. Obehagligt, jag tänker ochså och blir obekväm ved tanken på framtiden, och symbiosen Tyskland/Frankrike – sistnemnda lands president, vilka ambisjoner har inte minst han???

  Hilsen inte med i EU, än – men broilerpolitikerna och kapitalisterna her i Norge lääängtar med hela sig. 😉

  • vidsynt skriver:

   Det är intressant att följa politiker, förvanskningsmedia och bankers/ekonomer, hur de aldrig i ngt sammanhang tar upp Norge och Schweiz när man talar om EU/EMU och ekonomi. Ert ”utanförskap” talar man tyst om då det är utomordentliga exempel på att man INTE behöver vara med i Centralstyrda Politisk Kolloser för att vara en framgångsrik nation. Tvärtom!

   Jag håller tummarna för att Ni aldrig dras med i dessa korrumperade Fascistiska kretsar som dominerar inom EU.

 4. Gorm skriver:

  En arbetande nordbo har inte tid att glo på ett TV-program i 60 minuter, hur skall vi då hinna försörja oss själva, våra familjer och alla U-länningar. Nu skall man jobba åt grekerna också, pust !

 5. […] som skrivit om ämnet: fruntimmersbloggen.se, Metro – vad är det för fel på grekerna, vidsynt.wordpress.com, Steve reflekterar, Danne […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s