Mode: Brunskjortans Återkomst

Publicerat: januari 8, 2012 i Media, Mode

Varje bloggare med självaktning och ambition bloggar givetvis om det viktigaste av allt: Mode! Då Vidsynts självaktning sedemera är oerhört låg eller obefintlig så har modebloggandet fallit i skymundan för allmänt oviktigt nonsens och pseudofrågor. Små försök har dock gjorts att bryta in på detta viktiga område  iom Vidsynts kommande lansering av Sverigeburkan, vilket Ni kunnat läsa om här: https://vidsynt.wordpress.com/2010/08/22/vidsynt-introducerar-sverigeburkan/  . Vidare har Vidsynt uppmärksammat hur Sverige introducerat byxförbud för kvinnor. Förvisso var detta förbud inte enbart till för att medverka till ett mer kvinnligt och feminint mode men ändå: https://vidsynt.wordpress.com/2011/04/17/sverige-infor-byxforbud-for-kvinnor/

Åter till ämnet nu. Brunskjortan har gjort en riktigt stark comeback och är numer riktigt på modet över hela Europa. Den Tidlösa och kompromisslösa Brunskjortan ses nu med stolthet bäras i Italien, där man tidigare föredrog svartskjortan. I Grekland, Spanien, Ungern, Holland, Tyskland, Polen, Österrike, ja faktiskt över precis hela Europa har Brunskjortan återtagit sin position och sin fornstora glans som ett överlägset och moderiktigt plagg. Tydligast ser vi hur denna modetrend slagit igenom i vår Stats Huvudstad, Bryssel. Här dominerar numer Brunskjortan totalt och det är inte utan beundran, rysningar och stolthet vi ser den totala likformighet Brunskjortan gett Bryssels invånare.

Brunskjortan är enkel men samtidigt softisikerad. Tidlös, klassisk med ändå modern. Färgen är lagom neutral och naturlig. De två bröstfickorna ger skjortan en underbar symmetri samtidigt som de är perfekta för förvaring. I vissa mindre initierade mode- och bloggkretsar pågår en högljudd debatt om hurvida Brunskjortans färg får variera, tex med årstiden, temperaturen eller vid olika tillfällen Brunskjortan skall bäras. Vidsynt kan endast avfärda det som trams och rent nonsens. Brunskjortan har och får endast vara utav en enda färgnyans, färgkod Brun SA. De stackare som tror att man kan laborera med Brunskjortans färgnyanser efter olika tillfällen, tycke och smak, visar verkligen prov på dåligt omdöme och bevisar att man inte förstått någonting. Brunskjortans absoluta storhet ligger i den Underbara Absoluta Likformigheten. Inget är vackrare än Likformighet. För alla Er Fashionistas där ute som vill ligga i framkant samt alla Ni med en passionerad förkärlek till accessoarer kan Vidsynt redan nu tipsa om en kommande trend som helt kommer dominera modescenen i framtiden och som på ett helt fantastiskt sätt kompletterar den Underbara Brunskjortan. En enkel armbindel i mörkblått med tolv gula stjärnor i en cirkel.

De tolv stjärnorna är en symbol för fulländning och enighet. De gula stjärnorna i cirkel mot en blå bakgrund symboliserar de europeiska folkens gemenskap.

kommentarer
  1. Cornucopia skriver:

    Bilder, vi vill ha bilder!

  2. Mrs G skriver:

    Inte så mycket bloggande om mode, men desto mer om det här:

    http://wp.me/p1uIV8-2uU

    Mrs G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s