2012 Terrorist Identification Chart

Publicerat: januari 11, 2012 i Övervakning, Banker, Ekonomi, Korruption, Krig, Media, Olja, Politik
kommentarer
 1. Zadqiel skriver:

  Vidsynt, hade du bott i US of A så hade med all säkerhet funnits med på Homeland Securitys ”Get-rid-of”-lista.

  När amerikanerna inte längre kan höra radiovärdarna (Jones, Rense, Stadtmiller mfl) på radion, då är slutet nära för de som opponerar sig mot The White shoe boyz.

  Som den goda Chapman sade häromdagen:
  ”If Ron Paul is not elected president run for the hills.”

  • vidsynt skriver:

   Jag är tyvärr övertygad om att du har rätt Zadqiel och med min Foliehatt på så tror jag att jag redan nu är ”flaggad”. Min och många andras bloggar kommer stängas ned det är min absoluta övertygelse med tanke på vad som sker runt omkring oss i en rasande fart.
   Jag har även vid flertalet tillfällen tidigare varnat för att de som är intresserade av att åka till USA/Israel bör undvika Vidsynts enkla sida, ”Guilty by association”.

   Let’s Have It.

 2. Zadqiel skriver:

  Allt är noga planerat och alla nystiftade fascistiska lagar har införts för att användas i sinom tid:
  NDAA
  Internet Kill Switch
  Sopa
  mm, mm

  Alla dessa lagar ingår i den stora planen och kommer att användas vid rätt tidpunkt. Min gissning är att det smäller efter att FED deklarerar Bank Holiday. Folk kommer att bli rasande och opponera sig och då kommer president Osama, förlåt, Obama använda alla till buds stående medel för att kväsa opponenterna.

  För att hindra att opponenterna sprider sitt budskap kommer man att använda sig av lagen som tillåter myndigheterna att stänga ner hemsidor med motiveringen att det finns upphovsrättsskyddat material där. Man planterar givetvis materialet som en förevändning att stänga mer sidorna. Efter det är gjort har man effektivt tystat de sista fria rösterna som kan mobilisera motstånd.

  Med stöd av NDAA (som är den perfekta lagen för att fylla dessa läger) kommer kommer man därefter börja jaga och gripa dem som opponerat sig, för vidare färd till FEMA-lägren, som INGEN idag förnekar dess existens (förutom elitens medlöpare givetvis). Då de fria och oberoende medierna har tystats kommer ingen rapportering av massgripanden att ske och folk kommer inte att veta, förrän det är försent. Man börjar givetvis med folk som ”ser konstiga ut” och sen ge sig på fler och fler grupper.

  Till er som tycker detta är magstarkt, orealistiskt eller konspiratoriskt;
  Fundera på varför man inför sådana extrema polis-stat-fascist-lagar, som bryter mot konstitutionen, som bryter mot alla mänskliga rättigheter och som endast går ut på att kontrollera befolkningen? Varför stiftar man sådana lagar? Man siftar inte lagar för att inte använda dem. Dessa lagar är hemska och kommer med all säkerhet att användas, oavsett vad Hussein Osama, förlåt Obama ”försäkrar”!

  Mark my words!

 3. Zadqiel skriver:

  Jag skulle ha tagit med anledningen till en Bank Holiday:
  Devalvering av USD.

  År 2002 var Ben Bernanke fortfarande bara en medlem av Bord of Governors på FED. Han aspirerade på posten som ordförande och höll därför ett tal på the National Economists Club, Washington, D.C. för att övertala eliten om att välja honom till ny ordförande.

  Talet som hölls 21 november 2002 , “Deflation: Making Sure It Doesn’t Happen Here”, kom att kallas för Bernanke Doctrinen och var en femstegsplan för att säkerställa att den amerikanska depressionen aldrig kunde inträffa igen. Talet var mer eller mindre en utfästelse till sina kabalistiska herrar vad och hur han skulle göra om blev vald. Tydligen uppskattades talet så pass mycket att han fick bli Greenspans efterträdare.

  I denna doktrin lovade bernanke att han:
  1. Bring interest rates to zero.
  2. Buy securities from the banks to expand FED´s balance sheet.
  3. Increase the money supply.
  4. Buy our contrys debt
  och till sist
  5. Devalue the US Dollar.

  De fyra första åtgärderna har redan vidtagits. Den sista återstår. Om saker och ting är illa nu, hur kommer de vara när devalveringen blir ett faktum?

  Notera att han blev vald till ordförande just på grund av de utfästelser han gjorde inför “valet”. Han kommer att genomföra den sista punkten och jag misstänker starkt att det kommer att ske i samband med en Bank Holiday. I ljuset av hans diaboliska femstegsplanen så framstår en Bank Holiday som än mer trovärdig då det är ett perfekt tillfälle att devalvera USD.

  De som inte tror på dessa uppgifter kan själva söka på talet som finns på nätet.

  http://www.federalreserve.gov/boarddocs/speeches/2002/20021121/default

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s