The Ron Paul Media Blackout

Publicerat: januari 24, 2012 i Banker, Ekonomi, Korruption, Media, Politik

Skendemokratin som bäst. Tro nu för guds skull inte att detta endast gäller USA och att det är annorlunda här på andra sidan atlanten. Nope. Det är så här systemet och vår sk Demokrati fungerar.

kommentarer
 1. My skriver:

  Nämnde Ron Paul på en middag nyligen. Jaha, den där gubben som vill avskaffa sig själv konstaterade DN läsande småbarnsföräldrarna. Men hade för övrigt ingen aning om vad han står för. Istället berättade de stolt att Obama var ett av de första ord deras barn lärde sig säga…

  • vidsynt skriver:

   Propagandans makt är stor. Indoktrinering är i det närmaste total samtdigit som Enfald har blivit norm och fullt acceptabelt. Din historia är både ledsam och obehaglig.

 2. Zadqiel skriver:

  Ett väl passande citat i sammanhanget:
  “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”

  mvh
  Z

  • vidsynt skriver:

   Ja det är ett bra och hoppfullt citat, dock tror jag De Styrande och Systemet numer är untouchable.

   • Zadqiel skriver:

    Jag är väl medveten om att och hur De Styrande styr oss och våra sinnen som de behagar. Jag har dock en fundering, eller snarare ett tankeexperiment, som jag skulle vilja att någon seriöst kommenterar (utan pajkastning och förloämpningar), :
    Jag är själv Ron Paul supporter och delar hans värderingar fullt ut.
    Men tänk om! Tänk om även han är en del av de Styrandes agenda. Du sade själv att de Styrande är untouchable, tänk om De Styrande är så pass untouchable att de sett till att kasta fram en kandidat som även han går deras ärende och som de har kontroll över. Dock utan någon som helst påvisbar koppling till sina herrar.

    Bortse en stund från hans retorik om att avskaffa FED och hans värnande om konstitutionen. Men tänk OM han ingår i deras ”vapenarsenal” ändå? Skulle det inte vara så perfekt teaterspelande (regisserat av systemet) att media bojkottar honom och att han sen lyckas. man låter folk tro att de verkligen har nåt att säga till om om han vals. Efter att han kommer till makten så invaggas vi i tron att vi nu återfått kontroll, men att det i verkligheten fortfarande är så att det är De Styrande som är i kontroll genom att de kontrollerar honom. Tänk om…!

    Sätt er in i de Styrandes situation:
    Ni har arbetat sen urminnes tider för att få kontroll över världens mäktigaste nationer. Ni har manipulerat, mördat, stulit, skändat och begått de vidrigaste av handlingar för att få och behålla makten. När ni väl fått makten och använt den efter behag, skulle ni riskera att en ”liten skit” från ingenstans kommer och försöker rasera det ni byggt under flera hundra år? I dont think so. Ni skulle gardera er, med dubbla hänglsen och livremmar, och med hjälp av den ofantliga makten orkestrerat alla val till positioner som är viktiga. Eliten lämnar INGET åt slumpen, och det är just det som gör att detta tankeexp. kan vara nåt att fundera över.

    Jag tror vi alla kan vara överens om att De styrande har skapat och utövar total kontroll över mäktiga organisationer såsom Bilderberg, CFR, Trilaterals, frimurarna mfl. Vi vet att de kommunicerar via olika forum, böcker, artiklar, uppträdanden och varnar/förbereder varandra för olika (kommande) händelser. En sak som stört mig lite grann är ett klipp av RP när han gör en gest med båda händerna (0.20 i klippet) som helt uppenbarligen är en gest som används av ”de invigda”. Nu säger jag inte att han är en del av etablissemanget, men att han gör gesten gör mig väldigt fundersam. Vargör gör man en sådan gest som klart och tydligt sammankopplas med frimureriet. Är han en (hög) frimurare, vem har han isf lojaliteten hos? eller är han en del av frimureriet som vill stå emot eliten? Eller är han inte alls med (varför då göra en gest med ett högt signalvärde?)

    Jag vet inte.

    Återigen, jag är en stark supporter av RP och detta är endast ett nervkittlande tankeexperiment. Jag tycker det är kul att totalt vända på saker och ting ibland. Jag hoppas att de klassiska paranoid- och foliehattskommentarerna och andra förolämpningar uteblir.

    Länk: http://www.youtube.com/watch?v=7DTdxerO2qQ

    mvh
    Z

   • vidsynt skriver:

    Intressant kommentar. Självklart har tanken slagit mig ett antal ggr och ditt huvudresonemang är ju i princip korrekt, det är så systemet fungerar och hur de upprätthåller status quo, korruption och åter korruption.
    RP är den enda som försvarar och vill följa den amerikanska konstitutionen och är extremt konsekvent, det räcker långt för att iaf få mitt gillande och stöd.

 3. Zadqiel skriver:

  Dan:
  Jag har läst vad B.F skrivit om detta och lysnat på honom i olika sammanhang. Det han säger är väldigt intressant och det träder fram en bild som hittills är väldigt okänd för t.o.m ”truthers”.

  Det du skrev kan vara enda anledningen till att RP fortfarande lever. Ingen annan kan kritisera och utmana FED och grunden till deras maktbas (monopol på pengaskapandet ur tomma intet) på det sättet han gjort och fortfarande vara politiskt aktiv (eller ens vid liv). Jag tror därför han är en högt uppsatt ”invigd”, är respekterad och därför skonad. Andra kända frimurare hälsar på honom med respekt och det är bevis nog.

  Det finns delade åsikter om denna ”Shadow oraganization” (Dragon family) och hur den blivit en motvikt till ”De Upplysta”. Frågan är bara vad för slags system denna organisation vill skapa, för oavsett vilken av dessa fraktioner som går segrande ur striden så är det nog illa för oss boskap.

  Min egen uppfattning är därför att den nog också är en del av pyramiden och därmed under en elits inflytande. Den enda skillanden är arbetssättet och metoderna.

  (Det skulle vara kul att få sitta på nåt av deras möten och frossa i sig alla ”hemligheter”.) 🙂

 4. Mike skriver:

  Of course the media is blacking out Ron Paul because he is so atypical in his personality and views. We have become so accustomed to psychopathic leaders that this is what we seem to crave: http://www.youtube.com/watch?v=_MZCHjGkTPg&feature=related

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s