USS Enterprise False Flag

Publicerat: februari 8, 2012 i Banker, Ekonomi, Korruption, Krig, Media, Olja, Politik

Snart kommer det en Falsk Flagga som heter duga.

kommentarer
 1. petermadison skriver:

  Undrar om USA skickar dit USS Enterprise för att själva sänka det? Enterprise är USA:s äldsta hangarfartyg och togs i bruk redan 1961. Då fartyget förmodligen redan är på väg till skroten så varför inte ordna en false flag för att få alibi att sätta igång anfallet mot Iran…?

  Vad är oddset, är det spelbart?

 2. Zadqiel skriver:

  Vidsynt, detta skrev jag på Finansiella insikter redan den 25:e januari:

  January 25th, 2012 at 23:00 | #6 Reply | Quote Hej alla!
  Uppsnappat från nätet (ni har säkert läst om det , men ändå):
  Hangarfartyget USS Enterprise (CVN 65) är planerat att genomföra sitt sista uppdrag i flottans tjänst. USS Enterprise, som bär samma namn som Star Trek-skeppet, är den amerikanska flottans äldsta hangarfartyg i tjänst, driven av åtta kärnreaktorer med gammal teknik och som kostar förmögenhet att underhålla, av-/nedrusta och nedmontera. Kärnavfallshanteringen bara i sig är ett stort och dyrt problem.

  Enligt media finns redan tre (fel, ska vara två) hangarfartyg i Hormuzsundet. En gissning är att detta fartyg anlsuter sig till de övriga.

  Här kommer ett inte så osannolikt scenario (False Flag):
  USS Enterprise blir attackerat av en främmande makt. Iran utpekas.

  Iran får 24,48 h eller annat, att gå med på USA:s villkor eller så kommer bomberna att falla obönhörligt. Kraven kommer att bestå i att regeringen lämnar makten samt ett omedelbart stopp i landet kärnanläggningar.

  Iran försöker förgäves förklara sin oskuld (alternativt att de inte gör det i “avskräckningsyfte”, ingen som vet hur mullorna resonerar). Troligtvis vet mullorna att de blir avsatta i vilket fall pga yttre och inre tryck och säger nej.

  USA förklarar krig mot Iran.
  När uppladdningen är klar och alla pjäser är på plats ges så klartecken från “de allierade” att starta kriget.

  Anledningen till att detta i olika medier nu utmålas som ett troligt scenario är att liknande scenario har hänt tidigare:
  Franklin Roosevelt skickade gamla fartyg från marinbaserna i San Diego till Pearl Harbour, trots att han visste att det fanns en kraftigt ökad japansk aktivitet i området. Skeppen som sändes var även då gamla och skrotfärdiga. Enligt underättelsekällor visste amerikanarna om att japanerna bevakade Pearl Harbour och ville attackera basen. Ändå skickade man sina skepp dit bara för att bli kanonmat. Man lät det ske helt enkelt för att få en anledning att gå ut i krig. (Ett annat exempel på ett sk False Flag i modern tid är attacken av USS Liberty som även det skylldes på iranierna.)

  Betänk att detta är en Win-win-situation för USA-Israel:
  * De får i och med sänkningen den bästa anledningen att starta sitt efterlängtade krig mot Iran.

  * Man blir av med ett gammalt farligt fartyg som kostar flera miljarder att nedmontera. I och med en sänkning blir man av med det problemet. Att området sen blir nedlusat av radioaktivt material lär ju inte bekomma dem det minsta.

  * Men framför allt, genom att “Iran” sänker ett hangarfartyg så gör man det politiskt omöjligt för Ryssland och Kina att bistå Iran. Därmed står “fältet fritt”.
  Skulle Syrien pga sin försvarspakt med Iran dras in i kriget så blir det full jackpot för USA/ISrael. Då bombas även det landet till stenåldern. Detta tror jag är den viktigaste anledningen till The Empire inte anfallit Iran tidigare.

  Detta var endast en personlig tankegång och jag hoppas innerligt att det inte blir så. Men utifrån EU/USA:s senaste utspel att döma (angående oljeembargot) så har jag svårt att se att kriget nu är långt borta. Ett oljeembargo tillsammans med uppladdning av militära enheter i området kan inte ses som annat än krigsförberedelser. Till detta ska också läggas att hela arabhalvön kryllar av amerikanska baser.

  De Styrande vet inga gränser och kan starta otaliga krig för att nå sina mål. De har gjort det förr, de gör det nu och kommer att fortsätta med det. För varje krig så har de ökat sin makt mer och mer.

  mvh
  Z

  • Victor skriver:

   Två dagar efter att just denna video kom upp på Youtube alltså… Bra analyserat!

   Men Belmont-klassen som USS Liberty tillhörde togs ju ur bruk inom två år efter att Israelerna bombat skeppet så det är möjligt att även den var planerad att ha sin sista mission där nere.

  • vidsynt skriver:

   Ja det är en trolig och genomförbar Falsk Flagga helt klart dock tro jag man skall ha ett öppet sinne och mina misstankar är att vi kommer få se ett sk ”attentat” som får tidigare att blekna.
   Smutsiga kärnvapen på amerikansk mark? Eller i Europa. Ett sk ”attentat” mot den amerikanske presidenten? Den som (över)lever får se men det finansiella/ekonomiska läget kommer oundvikligen leda till exceptionella händelser som i sin tur leder till väpnad konflikt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s