Ekonomi På Riktigt

Publicerat: mars 7, 2012 i Banker, Ekonomi, Media, Politik

Det är lätt att glömma bort ibland. I uppochnedvändavärlden där tillväxtnarkomanerna styr Propagandan som Mannen På Gatan med glädje sväljer. Som vanligt utan att tänka givetvis. En riktigt bra och framförallt tänkvärd liten historia om ekonomi på riktigt. Rekommenderas Varmt!

kommentarer
 1. Fredrik P. skriver:

  När jag bodde i Australien så reste jag runt lite och på ett ställe så bodde jag faktiskt i ett hus som max var 30-40 kvm. Om inte mindre. Men det fann toalett, sovrum och kök/vardagsrum i ett. Smidig lösning på allt, minimalt och bekvämt.

  Varför bor man inte så längre? Om jag utvärderar min situationen så har jag absolut ingen nytta av något stort. Majoriteten av min tid är på jobb samt utomhus. När jag väl är i min lägenhet så 1. film 2. datorn 3. äter 4. umgås vid TVn med vänner. Sådan minimal bostad kan juh inte kosta i produktion? Kan man tycka..

  Jaja, hur som, det jag vill säga är att jag tror faktiskt att MÅNGA blir lyckligare med att bo trångare. Eftersom det ekonomiska blir så pass lättare och man faktiskt får mer incitament att gå ut gör att man blir gladare.

  Jag blir det iallafall.

 2. Frank skriver:

  Mycket hälsosamt sätt att leva. Jag tyckte om hans sätt att få bygglov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s