Homeland In-Security

Publicerat: april 7, 2012 i Övervakning, Banker, Ekonomi, FED, Korruption, Krig, Media, Olja, Politik
kommentarer
 1. Frank skriver:

  Scary! Vidsynt får inte glömma att förbereda för att producera egen mat och energi

 2. Janne skriver:

  Vem är förvånad? Enda invändningen (från mig) är att det här med FN som en global regering är typiskt USAnsk paranoja. I övrigt, BOHICA (Bend Over Here It Comes Again)

 3. Darwin skriver:

  Även om det inte fanns några konspirationer skulle ju världen se ut på ett visst sätt. Kanske den skulle se ut som den gör i dag. Därför att människor och grupper fungerar på ett visst sätt. Det kan vara en helt naturlig mekanism. Vi människor är ju som bekant inte helt gulliga.

  Vi är i grunden överlevnadsmaskiner – inte för att vi valt det – utan för att det är vad överlevnad går ut på och vad naturen skapar medan tiden går. Vi kanske inte är snälla därför att snäll inte varit bra för överlevnad.

  Masskommunikation är helt nytt för oss och det behövs kanske några Hitler innan världens folk lärt sig avslöja/avvärja osunda strukturer och hålla en god balans mellan frihet och kontroll. Syftet med lagar ska ju vara gemensamma ”självpåtagna” regler som håller samhället på en viss nivå. Så att det inte går sönder just precis på grund av en och annan avvikande individ eller grupp. Vi lever ju inte så länge heller. Det gör oss lite korkade och massor med kunskap dör bort och nya okunniga föds varje dag. De nya måste lära sig vad som fungerar.

  Vi känner oss själva lite grand och har insett att vi måste ha lagar och ett system för att vackra samhällen och lyckliga liv. Hur man sedan uppnår stabilitet över tiden och att det gemensamma inte infiltreras, missbrukas eller förstörs – det är nog ett pågående experiment vi alltid kommer att få delta i.

  Dvs fullt möjligt att det finns ”onda grupper”, men även dessa måste leva över tiden och vidmakthålla sitt system. Att tillhöra gruppen rik och mäktig är ju inte så dumt. Är rik och mäktig en konspiration eller en naturlig gruppering? Elever i en skolklass delar ganska snart upp sig i grupper. De framgångsrika och smarta för sig och de som gillar sport för sig. De som röker för sig.

  Är det konspiration?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s