Syrien Är Fortfarande Bara En Bricka I Väst/Israels Spel Om Iran

Publicerat: juni 15, 2012 i Banker, Ekonomi, Korruption, Krig, Media, Olja, Politik

Inget kommer stoppa deras smutsiga agenda och de kan aldrig stå tills svars för någon oavsett vad. Usa/Israel/Väst gör sig skyldiga till Terrorism på hög nivå och stor skala. Gång på gång. I land efter land. ”Realpolitik”, Gilla läget och ta ett chips till. Vi är alla medbrottslingar och kan omöjligt kalla oss ”oskyldiga” och får därmed förbereda oss att rakryggat ta konsekvenserna när de kommer framöver.

kommentarer
 1. sl skriver:

  Vi är inte på något sätt medskyldiga till århundraden av arabisk efterblivenhet, och det är araberna själva som tar smällen för sina totalkorrumperade, omoraliska och dysfunktionella stamsamhällen. Detta har pågått i tusen år innan Sverige ens var påtänkt, vår påverkan, västs påverkan, eller etablerandet av lilleputtlandet Israel har inget med saken att göra. Arabvärldens sociala organisation är en katastrof, med bas i koranen. Hur detta fiasko ska åtgärdas vet ingen, men en sak är säker, det har inte oss som upphovsmän.

  • vidsynt skriver:

   Kanske blandar du lite äpplen och päron här.
   Terrorismen Väst/USA/Israels underrättelsetjänst och militär personal gör sig skyldig till är vi medskyldiga till. Förvanskingsmedia gör ett gott jobb och de enfaldiga blir om möjligt dummare för var dag som går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s