Alex Jones Is On Fire

Publicerat: januari 8, 2013 i Övervakning, Ekonomi, Korruption, Media, Politik

Must Watch!

kommentarer
 1. fetvictor skriver:

  Alex Jones är ju helt jäkla galen. Tack för tipset.

  • StoppaSocialismen skriver:

   Alex har ju rätt i det mesta av det han säger. Men svenska marxismindoktrinerade globalistsocialister lyssnar inte efter innehållet. Dom hör bara att han blir arg och blir man arg har man automatiskt fel.

   • Victor skriver:

    Mja. Alex har ju fel i en hel del grejer, som att det var hundratals dödsskjutningar i UK. Sen är det väl e minst sagt tveksam sanning att Piers Morgan är en del av NWO-toppen och medvetet driver deras agenda.

    Kort sagt så beter sig Alex Jones som en liten barnrumpa, kommer med många totalt efterblivna påståenden, vägrar svara på frågor osv.

    Nu när man så tydligt ser hur han hanterar fakta så blir det ju uppenbarligen så att Piers Morgan växer i mina ögon. De hade kunnat föra ett normalt samtal men som vanligt med konspirationsnötterna så är det omöjligt, samma gäller förövrigt alla religiöst fanatiska.

   • Trött på dumma får skriver:

    Re Victor,
    Det är endast om man är totalt blind, döv och intelligensbefriad som inte inser att Morgan inte är annat än en stooge för NWO. Dessa föga smickrande epitet stämmer väl in på dig och ditt infantila och perversa bild av verklighet är för nåt.

    Allt AJ säger är sant och han har alla dokument som bevis för set. Vad har du för kunskaper inom ämnet? Det är lätt för ett efterblivet troll som du att sitta bakom din trygga verklighet och avfärda allt som inte stämmer in på din perversa bild av verklighet är.

    Att du säger att Morgan växer i dina ögon avslöjar allt om dig din jubelidiot! Istället för att koncentrera dig på vad som sägs reagerar du på HUR han säger det!! Man tar sig för pannan! Läs på om Morgans ”trackrecord” istället, och vad han har sagt och gjort så förstår du bättre varför han provocerar som han gör!
    Du är inget annat än en liten barnrumpa som borde läsa på innan du kastar ur dig en massa idiotiska saker!

    Gå tillbaka till Idol eller Bonde söker kossa eller ännu bättre, suga på din mammas tuttar, utifrån det du skrev lår du vara ett litet efterblivet mongo!

 2. Snurre Sprätt skriver:

  Om man varit det minsta tveksam på Alex Jones hälsostatus tidigare och om han är konspiratoriskt lagd… så kollar man detta klipp och tar sig för pannan….

 3. petermadison skriver:

  Upps. Oavsett vilken kamp Alex Jones för får man anta att han inte fick fler anhängare från just det programmet. Kudos till programledaren som behöll lugnet.

 4. petermadison skriver:

  En smula bisarrt blir det när vapenlobbyn anger frihetsskäl för rätten att privat ha någon ihjäl…

 5. skogsbroder skriver:

  Bra gjort av Alex Jones! Att INTE vika för Globalist-media är berömvärt!

  Att inte inse att 2:nd amendment är en berömvärd lag tyder på ett kort minne till hur Regimer kan behandla sina invånare..

 6. StoppaSocialismen skriver:

  petermadison skrev ”En smula bisarrt blir det när vapenlobbyn anger frihetsskäl för rätten att privat ha någon ihjäl…”

  – Det skall till en skruvad svensk socialist för att vrida till verkligheten så perverst. Hur känns det att vara frihethatande ultraextrem socialist in i själen?

  • petermadison skriver:

   @stoppasocialismen: Nu är jag varken socialist eller ultraextrem åt något håll och du har uppenbarligen ingen som helst vetskap om vad jag är för någon. Vilken verklighet är det du talar om? Frihet för dig tycks vara att vara beväpnad till tänderna med automatvapen. Vem av oss är det som är ultraextrem?

   • Trött på dumma får skriver:

    Lille Petter Niklas, du ska nog inte babbla om nåt du inte vet ett skvatt om! Bara för att du tillbringat några dagar i NY och spelar amerikanska låtar så gör dig det inte till en expert i amerikansk historia och anledningen till varför det andra tillägget skrevs in i konstitutionen.

    Pajas!

   • Trött på dumma får skriver:

    Petter Niklas, på din blogg skriver du ofta om TPTB och hur de arbetar. Märkligt nog verkar du ta parti för dem då dessa vill avväpna den amerikanska befolkningen. Eliten avväpnade ryssarna, tyskarna, kambodjanerna och armenierna innan de skoningslöst massakrerade dem. USAs grundare insåg att det enda som kunde rädda amerikaner från kung George och framtida amerikaner var att beväpna dem.

    Du har med all önskvärd tydlighet visat att du inte vet ett skvatt om (den amerikanska) historien och den amerikanska konstitutionen när du verkar gå i TPTB ärenden. Du borde hålla dig till dina gay-låtar och ankdammen Sverige istället för att babbla en massa nonsens!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s