Uppföljning Alex Jones vs Piers Morgan

Publicerat: januari 16, 2013 i Media, Politik, vapen
kommentarer
 1. Erik skriver:

  Piers Morgan är en iskall, arrogant och vidrig socialistglobalist. En ondskans representant, helt klart.

 2. petermadison skriver:

  Den amerikanska samhällskroppen lider av obotlig rädsla som dagligen spär på mer rädsla mot den egna befolkningen genom propagandamaskineriet. I det andra klippet jämställer vapenlobbyföreträdaren Larry Pratt Barack Obama med George III, som ju klassades som sinnesstörd, och där kan jag väl ge Larry rätt. Och ja, Larry är också sinnesstörd…

  • Erik skriver:

   Propaganda? Kommunister som du själv skall inte snacka om propaganda! Du och dina frihetshatande likar är så patetiskt okunniga om allt annat än socialism och kommunism att era förvirrade haranger knappast förtjänar kommentar, men jag tycker att du skall utbilda dig lite om hur världen fungerar innan du öppnar din glappande sossemun, om du nu är kapabel till det. Är det någon som är sinnesstörd Peter, så är det du.

 3. Victor skriver:

  Jag förstår fortfarande inte vad Piers Morgan har fel i.

  Var står vidsynt i frågan?

  • Erik skriver:

   Om du inte är med på var felet ligger så rekommenderar jag att du utforskar hur den amerikanska konstitutionen är skriven och vilka rättigheter och skyldighter folket respektive regeringen har, och vem som skall tjäna vem.

   Mycket av tänkandet bakom konstitutionen är fullständigt främmande för extrema kommunister som till exempel Peter Madison och även för de flesta svenskar som blivit marinerade i scialistisk mytologi sedan födseln.

   • Victor skriver:

    Halvautomatiska jaktgevär duger gott, helst låsta till att ha laddram. Det och pistoler räcker egentligen för allt utom vissa sportskyttar som kan få dispans.

    Amerikanska konstitutionen säger bara att man ska få ha vapen hemma om man är en del av ett medborgargarde. Dessutom är det en jäkla skillnad att ha flintlåsmusköt hemma (som var toppmodernt när konstitutionen skrevs) resp att ha en AR15 (som är en m16 utan helauto, alltså den värdelösa funktionen som ser bra ut på tv).

    Flintlåsmusköt får förövrigt vem som helst ha i hemmet även i Sverige.

    Så nej, jag ser fortfarande inte vad felet är. Piers klagar inte över vapen i allmännhet utan bara över att man har 30-100 skottsmagasin i vapen med hög precision och penetration som säljs till mentalsjuka.

   • Peter Madison skriver:

    Erik, tagga ner lite. Vem är du att kalla mig extrem kommunist?
    Ordbajsa gärna men rikta inte skiten mot mig då du inte har den blekaste aning om vem jag är eller vad jag står för.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s