The Secret Of Oz

Publicerat: februari 27, 2013 i Banker, ECB, Ekonomi, FED, Guld, Inflation, Korruption, Krig, Media, Politik

Vidsynt postade filmen för flera år sedan men den blir bara viktigare och viktigare för var dag som går….Inte för att det behövs för Vidsynts språkbegåvade besökare men denna version är även textad på svenska. Se filmen igen men framförallt sprid den till nära och kära och alla du känner. Viktigt.

 

 

kommentarer
 1. Jens skriver:

  Hej, skoj att du rekommenderar denna film. Varför inte göra reklam för bill Stills nya film ”Jekyll Island” . En film som så många som möjligt borde se. /Jens

  • vidsynt skriver:

   Hej Jens, jag har i flertalet inlägg tidigare rekommenderat boke om Jekyll Island samt även kört en del kortare klipp om hemliga och fullständigt absurda skapelsen FED.
   Så fort jag sett Stills nya alster som blir det givetvis ett inlägg!

 2. Carina Agrell skriver:

  Tack för tipset! Riktigt bra dokumentär, särskilt intressant med den svenska kopplingen. Konstigt att vi aldrig via t ex skolan fått kännedom om den ekonomiska bakgrunden till mordet på Gustav III 😉 I ett nytt paradigm med ett nytt penningssystem så skulle många historieböcker kunna revideras, men än så länge matas vi med myten om den ensamme vettvillingen – avseende Palmemordet inte minst.

  För kännedom så var filmen dock inte textad.

  • petermadison skriver:

   Det finns en textfunktion för klippet. Vet inte hur symbolen ser ut men det är bara att klicka på någon av ikonerna längst ner så kommer texten!

  • vidsynt skriver:

   Du är varmt välkommen Carina.
   Det är verkligen mycket i våra historieböcker som skulle kunna slängas ut då det i ärlighetens namn är propaganda och en del av indoktrinering av oss ”Goda Samhällsmedborgare”, tyvärr.

   Keep it up!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s