The Day The Dollar Died

Publicerat: november 24, 2010 i Banker, Ekonomi, FED, Guld, Inflation, Media, Politik, silver
kommentarer
  1. Berno skriver:

    En rolig video att titta på. Dock inget nytt under solen för oss som har koll på läget. Dock vänder jag mig mot scenariot att det kommer att vända upp när FED annonserar ytterligare QE i storleksordningen 1,5 TUSD. Hyperinflationen kommer innan (faktum är att den pågår ”as we speek”).

    Scenariot i videon har dock Chapman, Celente, Schiff, Keiser mfl, länge förutspått, och som det ser ut i världen så har de hittills haft rätt.

    Scenariot som återges i videon är högst realistiskt och sannolikt. Vi ser många tecken i världsekonomin på att det kommer att ske. Celente har tex varnat för ”the Bail-out-Bubble”, Schiff för dollarkollapsen, Chapman för ”Gold Bullrun” och den efterföljande hyperinflationen. Dessa herrar är belästa och har kontakter långt in i olika beslutande organ samt polismyndigheter i USA, så de vet varför de säger, det de säger.

    Man ska göra rätt i att lyssna på dessa herrar och ta till sig det de förmedlar. Gemensamt för dessa herrar är att de ofta påpekar att det kommer finnas två sorters människor när krisen väl inträffar; de som vidtagit åtgärder och de som inte gjort det. De som vidtagit åtgärder kommer att klara sig galant ur krisen. Således gör man det genom att tex ta positioner i olika instrument samt fysiska ädelmetaller.

    • vidsynt skriver:

      Korrekt Berno och som tur är, är merparten av Vidsynts läsare/tittare väl bevandrade med vad som sker nu och framföallt vad som komma skall.
      Däremot delar jag inte din uppfattning att videon är rolig på ngt sätt, tvärtom.
      Vidare tror jag absolut INTE man kommer klara sig ”galant” för att man är väl förberedd. Min tro är fortsatt att det stundar en kommande resa som kommer bli ngt vi aldrig ens kunde föreställa oss, ekonomiskt, socialt och politiskt. Sinnligt och Humanistiskt, där är vi redan förlorade sedan länge.

  2. Berno skriver:

    Vad jag menade med att videon var rolig var inte att jag njöt av domedagsscenariot, utan att vidoen så detlajerad i sin beskrivning av det som komma skall. Händelseförloppet är logisk och stämmer in så väl med alla de indikationer vi får in dagligen.

    Vad jag sen menade med galant är att de som har ”hard-cash” i handen inte behöver förlita sig på myndighetens hjälp för att få mat och vatten. Alla kommer att få det jobbigt på ett eller annat sätt, men de som har förberett sig kommer ha en mycket bättre levnadsstandrad än de som inte har gjort det. Inte konstigare än så.

Lämna en kommentar