Alex Jones I Morgonsoffan

Publicerat: mars 8, 2011 i Banker, Ekonomi, FED, Media, Politik

Då fattar givetvis inte ngn programledare eller ngn tittare vad han pratar om. Det Zombiefierade Fårket. Bäää bää. Världsklass på denna!

kommentarer
  1. My skriver:

    Det har ju skrivits misstänksamt mycket även i Svenska följa John medier om Charlie Sheen på sistone. Alla vi som jobbar i filmbranschen vet ju att skådisar som han (divor) är skåpmat. Så varför högprioritera att omyndigförklara just den här killen? …men så har han ju uttalat sig en hel del om 9/11.

    • vidsynt skriver:

      Det hela är nog så enkelt att dessa typer av ”nyheter” kan lätt kablas ut över hela världen och framför sina tv-apparater sitter Den Enfaldiga och Indoktrinerade Massan med öppen munn och sväljer allt som vanligt. För ngr år sedan var det Brittney Spears osv osv.
      Det är alltid lika vidrigt att följa dels hur man utövar makt men kanske främst hur urbota dum människan de facto är.

      Annars är det så att det finns ngr intelligenta och empatiska skådespelare och författare som faktiskt ställer frågor om och helt naturligt misstror de officiella lögner om 9/11 dock är det ingen som gjort det så högljutt, rakt och tydligt som just Sheen. Han skickade ett brev med frågor om den aktuella händelsen till President Obama. Relevanta frågor som många ställer sig och önskar mer klarhet i. Vidsynt postade en post tidigare om det: https://vidsynt.wordpress.com/2010/03/25/charlie-sheen-nyfiken-i-en-strut/

  2. Frank skriver:

    Hursomhelst tycker man i Kina att detta är ännu ett bevis på västlig dekadens och kinesisk kulturs integritet. Även om det inte var poängen
    http://beijing.globaltimes.cn/two-cents/opinion/2011-03/630731.html

Lämna en kommentar