Iran-Juvelen I Kronan

Publicerat: april 1, 2011 i Banker, Ekonomi, Media, Olja, Politik

Här General Wesley Clark, fd Militärbefälhavare för United States European Command i en intervju med den Utomordentlige och Outtröttlige Amy Goodman för Democracy Now. ”We are gonna take out seven countries in five years”. Irak, Syrien, Libanon, Libyen, Somalia, Sudan och slutligen Iran.

Trots att vi nu alla vet sanningen om den olagliga och orättfärdiga invasionen av Irak så kan charderna och övergreppen fortsätta. I och med att det inte finns någon oberoende och fri media som rapporterar, undersöker och analyserar skeenden, händelser, samband och ekonomiska flöden så kan De Styrande göra precis vad de vill och helt ostört genomföra sin agenda. Vidsynt vet att Ni som Goda Indoktrinerade Radiostyrda Medborgare fullständigt har köpt Mediabilden om de sk ”folkliga revolutionerna” som blossat upp ”helt plötsligt”, Rosrevolutionen, Orangerevolutionen,  Grönarevolutionen osv osv är noga planerade aktioner iscensatta av utländska intressen medelst dess underrättelsetjänster. Bollen är sedan länge satt i rullning och kan omöjligt stoppas. Däremot kan man följa sitt hjärta. Sitt samvete. Göra det rätta. MUST WATCH!  Gör nu Vidsynt en sista tjänst. Skicka vidare. Sprid Ordet.

kommentarer
 1. Lincoln skriver:

  Jo, han har rätt om olja men kanske inte på det direkta sätt som han verkar tro. Det hänger ihop med Petrodollasystemet som Kissinger skapade. Skrev om det här:
  http://parasitstopp.wordpress.com/2011/01/10/konsten-att-bli-en-ny-hitler/

 2. Peter Madison skriver:

  Som sagt, det är obegripligt att inte fler fattar vad den egentliga agendan för USA är. Människor är blinda, dumma och stumma…

  Tack för en utmärkt blogg, plankar av grejer härifrån då och då!

  • vidsynt skriver:

   Den sjukliga, smittsamma enfalden blir vår undergång. De Styrande har minst sagt en tacksam och enkel uppgift.

   Jag noterade det. Fortsätt så och tack Peter!

 3. Sjodan skriver:

  ”…en sista tjänst” skriver du! Varför? Du tänker väl inte lägga av, det har du ingen rätt till. Du behövs!

  • vidsynt skriver:

   Tack Sjodan. Var sak har dock sin tid, tiden är knapp och De Stora Skeendena tar nu snabb fart. Spridningseffekten och ringarna på vattnet av Vidsynts enkla arbete genom detta forum har tyvärr inte fått önskat genomslag. Vi får se var det landar men jag lovar att ett bra antal inlägg och poster kommer komma framgent iallafall.

 4. […] om USA-Jesus förebyggande planer(Tack! Vidsynt’s […]

 5. […] vidsynt.wordpress.com/2011/04/01/iran-juvelen-i-kronan/ […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s